logo

Bli utvikler innen C#.NET

Liker du problemløsning og kunne tenke deg å jobbe innen IT? Da er kanskje Academys program i C#.NET noe for deg! I løpet av 12 intensive uker vil du tilegne deg mye ny kunnskap og bli en dyktig programmerer både for mobil og web. I tillegg lærer du deg hvordan du kan bli en fremgangsrik konsulent i IT-bransjen. Programmet er kostnadsfritt og vi garanterer deg en fast ansettelse som IT-konsulent via Academic Work.

Om programmeringsspråket og plattformen

Programmeringsspråket C# og plattformen .NET

Microsofts programspråk C# og .NET-plattform er utbredt blant en rekke selskaper over hele verden. Rammeverket driver i stor grad de kommersielle applikasjonene i dagens høyteknologiske samfunn. Med .NET-plattformen kan du utvikle en rekke ulike applikasjoner for både mobil og web.

Å lære seg systemutvikling og programmeringsspråk er krevende, men med de rette verktøyene og god veiledning vet vi, av vår erfaring fra Sverige, Finland og Tyskland, at det er mulig å gjennomføre på 12 uker. For å bli en fremgangsrik IT-konsulent kreves det mer enn kun teknisk kompetanse, og du vil derfor også lære om kommunikasjon, prosjektledelse og smarte metoder. i tillegg vil du få kunnskap om hva det vil si å være konsulent. I slutten av opplæringsperioden vil du ikke bare ha en fin utdanning på CV-en, og et stort nettverk i bransjen, men også din egne portefølje å vise til fremtidige arbeidsgivere.

Les vår tidligere student Sebastian sin historie her. 

Gjennomføringen av programmet vil foregå i Oslo. Etter fullført eksamen kan du jobbe som IT-konsulent hos en, eller flere av Academic Work sine 200 kunder innenfor IT.

Hils på vår hovedlærer Tomas, og les mer om C#.NET-programmet her! 

Dette lærer du

  • Objektorientert programmering i C#
  • Avansert C#
  • Webapplikasjoner med .NET Core
  • Relasjonsdatabaser med Microsoft SQL Server
  • Microsoft Azure
  • HTML & CSS
  • JavaScript (React)
  • Visual Studio
  • Brukeropplevelse (UX)
  • Agil prosjektmetodikk

Søknadsprossesen

Hvordan søker jeg?

Vår rekrutteringsprosess fokuserer utelukkende på individets evner, egenskaper og motivasjon. Det som er viktig for oss er hva du kan gjøre i morgen, ikke hva du gjorde i går. Derfor begynner vår utvalgsprosess med tester som måler om du har det som kreves for å lære deg programmering på 12 uker. Hvis du består testene vil du bli invitert til å sende inn motivasjonsbrev og annen info om deg selv. Deretter kontaktes du for et telefonintervju og senere et intervju i våre lokaler.

Til Academic Work sin annonse! 

Ny karriere med AW Academy

‍Etter utdannelsen

I begynnelsen av din karriere vil du kunne behandle, administrere og tolke data. Du vil lage visualiserte rapporter for å støtte administrative beslutninger. Etterhvert som ferdighetene dine vokser, vil du gå videre til mer analytiske oppgaver. Etter utdannelsen venter en jobb hos en av kundene til Academic Work. I løpet av prosessen vil Academic Work sine rekruttere matche deg med det selskapet de anser som best egnet for deg, som avgjøres etter intervju med Academic Work.

Få en ny karriere med AW Academy

Utdannelsen vil gjennomføres intensivt over 12 uker. Utdannelsen er basert på Accelerated Learning. Mellom 08:30 og 16:30 innebærer dette praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team og konstant feedback. I likhet med arbeidslivet vil du jobbe både individuelt og i grupper sammen de andre deltakerne i klassen.

Under opplæringen vil du støttes av programmets lærere og Program Manager for å sikre din tekniske og personlige utvikling. Regelmessig vil du også gjennomføre tester og oppgaver slik at du kan følge med på din egen utviklingskurve.

Å utfordre utdanningsmodellen og få fast jobb ved endt program krever ikke bare høy motivasjon og lærevilje, men også den riktige læringsevnen. Derfor begynner søknadsprosessen med tester som måler nettopp dette. Å bestå disse testene, i tillegg til å være over 18 år og ha gode kunnskaper i norsk og engelsk er det eneste kravet for å søke. Når du har bestått testene, vil du kunne starte søknadsprosessen ved å sende inn et motivasjonsbrev og din CV.

rocket

Søk programmet

Start søknadsprosessen med å ta testene!

AW Academy er for alle interesserte, uavhengig av bakgrunn og erfaring. Ved valg av konsulenter, er riktig holdning viktigere for oss enn tidligere erfaring. Vi ser etter søkere som er motiverte, ambisiøse og som har evnen til å tilegne seg kunnskap raskt.  

Det er i utgangspunktet kostandsfritt. Skulle du ikke fullføre kurset eller avslutter konsulentoppdraget vil en studiegjeld aktiveres.

AW Academy er en internasjonal tjenesteleverandør av profesjonell utdanning, omskolering og videreutvikling. AW Academy tilbyr enkeltpersoner og selskaper Accelerated Learning-basert utdanning og omskolering for de som ønsker en helt ny karriere eller styrke eksisterende kompetanse. Siden starten i 2015 har våre program vært fokusert rundt IT og programmering, men i dag tilbyr vi en rekke ulike alternativer for utdanning.  

question

Har du flere spørsmål?

Sjekk ut vår FAQ 

Praktisk informasjon

Dato 6/21/2021 - 9/24/2021

UtdanningsstedNydalen, Oslo

ArbeidsstedOslo & omegn

Oppstartkveld: 19.05.21, forstudier: 20.05-20.06.21, selvstudier og opphold i undervisning: 19.07-01.08.21 (uke 29 & 30)

Utdanningssted vil være Nydalen, Oslo. Det vil tas hensyn til smittesituasjonen hvorvidt utdanningen gjennomføres fysisk eller digitalt. 

Søk programmet

Start søknadsprosessen med å ta testene!

Deltakernes historier

Tidligere studenter på C#.NET

AW Academy har vært et utrolig springbrett til å få en fot innenfor en bransje som er i stadig fornyelse og som det er vanskelig å spå hvordan vil se ut i fremtiden.

Sebastian

C#.NET

Les hele historien

Hverdagen min har blitt totalt forandret etter AW Academy. Jeg er utrolig glad for å være der jeg er nå, det er som en drøm har gått i oppfyllelse!

Les hele historien her!