logo

Intensivutdanning på AW Academy

Leter du etter en rask og effektiv måte å bytte eller booste din karriere? AW Academy tilbyr intensivutdanning i høyt tempo med sterkt innslag av praktisk tilnærming. Utdanningene baseres på Accelerated Learning innen IT, teknologi, økonomi og andre områder med kompetansebrist.

Oversikt

Aktuelle program

Ønsker du et karriereskifte? Hos AW Academy kan du ta intensivutdanning med garantert jobb etter endt studie. Interessert? Se hvilke muligheter du har akkurat nå, og les videre om utdanning med jobbgaranti. Akkurat nå har vi flere programmer åpent for søknad. 

Utdanning og jobb

Intensivutdanning med garantert jobb

På tide med et karriereskifte? Ser du etter nye utfordringer, men ikke ønsker å gå den tradisjonelle studieveien? Ta fremtiden i egne hender og bytt karriere med intensivutdanning fra AW Academy.  

NEW

Ny karriere på 12 uker med utdanning i markedsledende CRM-plattform fra Salesforce

Er du en kreativ person som vil jobbe i et IT-miljø som ikke kun innebærer å kode? Vil du hjelpe bedrifter videre på sin digitaliseringsreise og hvordan de kan jobbe smartere med forretningsløsninger? Nå har du igjen muligheten til å utdanne deg innen Salesforce med AW Academy! På 12 intensive uker lærer du deg markedsledende CRM-plattform fra Salesforce. Etter endt utdannelse er du garantert jobb gjennom Academic Work som Salesforce-konsulent.

Dato 8/2/2021 - 10/22/2021

UtdanningsstedOnline

ArbeidsstedOslo & omegn

Bli utvikler innen C#.NET

Liker du problemløsning og kunne tenke deg å jobbe innen IT? Da er kanskje Academys program i C#.NET noe for deg! I løpet av 12 intensive uker vil du tilegne deg mye ny kunnskap og bli en dyktig programmerer både for mobil og web. I tillegg lærer du deg hvordan du kan bli en fremgangsrik konsulent i IT-bransjen. Programmet er kostnadsfritt og vi garanterer deg en fast ansettelse som IT-konsulent via Academic Work.

Dato 6/21/2021 - 9/24/2021

UtdanningsstedNydalen, Oslo

ArbeidsstedOslo & omegn

Accenture og AW Academy utdanner fremtidens Java-utviklere

Motiveres du av å binde sammen teknologi og forretning? I Accenture får du jobbe med banebrytende prosjekter som digitaliserer Norge, og mangfold er en avgjørende faktor for suksess. Om du har erfaring med programmering er ikke avgjørende for oss. Vi vet at individer med rett motivasjon og logisk evne vil lykkes etter endt studie. Etter fullført utdanning er du garantert oppdrag hos Accenture gjennom Academic Work.

Dato 8/2/2021 - 10/22/2021

UtdanningsstedNydalen, Oslo

ArbeidsstedAccenture

Intensivutdanning i Data Engineering – start karrieren som konsulent hos Telia!

Har du noen gang tenkt over hvor mye data som omgir oss på daglig basis, og hvor rask utviklingen er? Ønsker du å jobbe innenfor teknologi hvor kommunikasjonsferdigheter og virksomhetsstrategi står sentralt? Data Engineering er et fagområde som sikter mot å omdanne data til noe som er målbart. Interessert? Nå tilbyr vi 12 ukers Online Bootcamp i Data Engineering, med garantert jobb gjennom Academic Work etter utdanningen – som konsulent hos Telia.

Dato 5/20/2021 - 8/27/2021

UtdanningsstedOnline

ArbeidsstedTelia, Oslo

Bli Dataanalytiker på 12 uker!

Det finnes enorme mengder data og informasjon tilgjengelig til enhver tid, men vet man ikke hvordan anvende og benytte seg av denne informasjonen har den ingen verdi. Dataanalyse er essensielt for å kunne håndtere store mengder data og tall på en fornuftig og effektiv måte. Har du en interesse for programmering og analyse? Liker du å se muligheter og sammenhenger mellom tall og data? AW Academy kan gi deg den utdannelsen du trenger for å bli Dataanalytiker på 12 uker! Etter fullført kurs er du sikret jobb hos en av Academic Work sine kunder. Start med å ta våre to tester.

Dato 6/14/2021 - 9/17/2021

UtdanningsstedNydalen, Oslo

ArbeidsstedOslo & omegn

Bli Cyber Security Engineer på 12 uker!

Vårt første Cyber Security-program i Sverige ble en suksess. Nå lanserer vi programmet igjen, for både svenske og norske deltakere. Er du nysgjerrig på en industri i sterk vekst som er høyt prioritert i organisasjoner akkurat nå? Ønsker du å lære mer om IT-sikkerhet og hvordan hjelpe norske selskaper med å minimere digitale risikoer? Nå har du sjansen til å få en ny karriere som Cyber Security Engineer, gjennom vårt 12-ukers intensive utdanningsprogram.

Dato 6/14/2021 - 9/17/2021

UtdanningsstedOnline

ArbeidsstedOslo & omegn

Hvordan fungerer våre program?

Les mer om våre utdanningsmuligheter

AW Academy er ledende innen Aceelerated Learning og satser på kvalitetsrike og mer effektive utdanningsmuligheter. Vi tilbyr intensivutdanning for ambisiøse og motiverte individer som ønsker å bytte eller booste sin karriere på en effektiv måte tett opp mot arbeidsmarkedet. 

Vi er mest kjent for vårt intensive konsept og populære 12 ukers program innen IT som leder til garantert jobb etter eksamen. Siden starten har AW Academy ekspandert med nye konsept og utdanningsmodeller. Vi tilbyr kompetanseheving gjennom upskilling- og online utdanning basert på behov. På denne siden finner du alle våre utdanningsmuligheter, selv når vi ikke har åpent for rekruttering eller ikke tilbyr alle typer program, kan du lese om konseptene våre og gjøre deg klar for fremtidige søknadsprosesser. 

Søknadsprosessen

Hvordan søke AW Academy?

Søknadsprosessen til AW Academys program varierer litt i forhold til kurstype, men fokuset er alltid det samme: evnen til å lære raskt, motivasjon og ditt potensial.  

Deltakernes historier

Reisen startet med AW Academy

Les våre konsulenters reise gjenneom AW Academys Accelerated Learning Program! 

Leder innen IT-support til Salesforce-konsulent

Den ferske IT-konsulenten Jon jobbet som leder for IT-support i Redd Barna da han fikk en liten smakebit på Salesforce-plattformen. Utdanningen gjennom AW Academy endret karrieren hans, og i dag jobber Jon som Salesforce-konsulent for Accenture. En tilfeldighet gjorde at hans IT-interesse fikk en ny gnist og karrieren hans en ny retning.

Fra regisør bak kulissene til front-end i Riks TV

Vi har pratet med AW Academy alumni Espen Sørby som har jobbet i film og TV i over ti år. Han har tidligere tatt en utdannelse som regissør, men nå jobber han som Junior Frontend utvikler i RiksTV. Tilværelsen som freelancer var ikke lenger like attraktiv, og han ønsket seg tryggere rammer.

Natalie fra Lofoten tar snarveien til IT-bransjen

Etter endt bachelor i internasjonal markedsføring oppdaget Natalie at hun ville gå en annen vei karrieremessig, da hun var nysgjerrig på å lære seg teknologi og programmering. Det var derimot ikke et alternativ å studere i tre år til, så da hun oppdaget AW Academys intensive opplæring i Java, følte hun seg nødt til å søke. I dag er hun glad for at hun tok steget og våget å følge drømmen om å lære seg IT.