C# .NET

Liker du problemløsning og kunne tenke deg å jobbe innen IT? Da er kanskje Academys program i C#.NET noe for deg! I løpet av 12 intensive uker vil du tilegne deg mye ny kunnskap og bli en dyktig programmerer både for mobil og web. I tillegg lærer du deg hvordan du kan bli en fremgangsrik konsulent i IT-bransjen. Programmet er kostnadsfritt og vi garanterer deg en fast ansettelse som IT-konsulent via Academic Work.

Om programspråket og plattformen

Microsofts programspråk C# og .NET-plattform er utbredt blant en rekke selskaper over hele verden. Rammeverket driver i stor grad de kommersielle applikasjonene i dagens høyteknologiske samfunn. Med .NET-plattformen kan du utvikle en rekke ulike applikasjoner for både mobil og web.

Å lære seg systemutvikling og programmeringsspråk er krevende, men med de rette verktøyene og god veiledning vet vi, av vår erfaring fra Sverige, Finland og Tyskland, at det er mulig å gjennomføre på 12 uker. For å bli en fremgangsrik IT-konsulent kreves det mer enn kun teknisk kompetanse, og du vil derfor også lære om kommunikasjon, prosjektledelse og smarte metoder. i tillegg vil du få kunnskap om hva det vil si å være konsulent. I slutten av opplæringsperioden vil du ikke bare ha en fin utdanning på CV-en, og et stort nettverk i bransjen, men også din egne portefølje å vise til fremtidige arbeidsgivere.

Usikker på om C#/NET er noe for deg? Les historiene til noen av våre konsulenter som gikk kurset sommer 2019 her.

Eller sjekk ut alle våre program her.

UTDANNINGENS INNHOLD I KORTHET:

  • Objektorientert programmering i C#
  • Avansert C#
  • Webapplikasjoner med .NET Core
  • Relasjonsdatabaser med Microsoft SQL Server
  • Microsoft Azure
  • HTML, CSS, JavaScript (React)
  • Visual Studio
  • Brukervennlig design (UX)
  • Agile metoder (SCRUM)

Gjennomføringen av programmet vil foregå i Oslo. Etter fullført eksamen kan du jobbe som IT-konsulent hos en, eller flere av Academic Work sine 200 kunder innenfor IT.

Les om Tomas, hovedlæreren for C# .Net her.

 

Hvordan søker jeg?

Vår rekrutteringsprosess fokuserer utelukkende på individets evner, egenskaper og motivasjon. Det som er viktig for oss er hva du kan gjøre i morgen, ikke hva du gjorde i går. Derfor begynner vår utvalgsprosess med tester som måler om du har det som kreves for å lære deg programmering på 12 uker. Hvis du består testene vil du bli invitert til å sende inn motivasjonsbrev og annen info om deg selv. Deretter kontaktes du for et telefonintervju og senere et intervju i våre lokaler.