logo

Stories & Insights

Her finner du inspirerende historier, tips og kunnskap rundt karrierebytte, samt informasjon om kompetanseutvikling og læring innad i bedrifter.

Top Stories

La oss snakke om Java, programmet og tiden etter – med hovedlærer Stian Lindhom

Vi har tatt en prat med hovedlærer på Java-programmet, Stian Lindhom. Lær mer om hans bakgrunn, om et av verdens mest populære programmeringsspråk, programmets oppbygging og ikke minst tiden etter. Etter 12 intensive uker på høstens Java-program vil kandidatene starte sin karriere som junior Java-utviklere hos Accenture.

Lærer

Slik ble Cathy JavaScript-utvikler

Cathy har alltid vært interessert i teknologi, duppeditter og hvordan ting henger sammen. Da hun valgte karrierevei var hun ikke sikker på hva hun ville bli, men hun hadde et klart mål; en dag ville hun gjøre verden til et litt bedre sted. Cathy utdannet seg som maskiningeniør på Høgskolen i Oslo og Akershus, men oppdaget fort at det var vanskelig å få jobb etter oljenedturen.

Natalie fra Lofoten tar snarveien til IT-bransjen

Etter endt bachelor i internasjonal markedsføring oppdaget Natalie at hun ville gå en annen vei karrieremessig, da hun var nysgjerrig på å lære seg teknologi og programmering. Det var derimot ikke et alternativ å studere i tre år til, så da hun oppdaget AW Academys intensive opplæring i Java, følte hun seg nødt til å søke. I dag er hun glad for at hun tok steget og våget å følge drømmen om å lære seg IT.

Dataanalytikeren med ny tro til resultatene

Salam er en av våre tidligere elever ved AW Academy i Oslo, som gikk dataanalytiker-programmet høsten 2020. Han gikk fra å jobbe med programmering til å bli junior-dataanalytiker i Heimstaden. Han forteller om sin opplevelser av programmet, og tiden etter.

10 kjappe spørsmål med C#.NET-alumni Jens

Vi har snakket med Jens Jonassen som pakket bagen sin og flyttet til Oslo da han fikk sjansen til å delta på AW Academys C# .NET-program. Vi stilte han 10 kjappe spørsmål om hans opplevelse av AW Academy og hverdagen som utvikler innen det ettertraktede kodespråket.

alumni

Klar for en ny karriere?

Boost din karriere med AW Academy

Deltakernes historier

Se flere her

Læring

Se mer her

Karriereskifte

Karriereskifte