Gör testet

 

Todagerskurs i Dataanalyse & Visualisering

Todagerskurs i Dataanalyse & Visualisering

I dette kurset jobber vi med mantraet “Rik på data, fattig på informasjon” ved å arbeide med hvordan data kan omgjøres til nyttig informasjon for en sluttbruker. Du lærer hvordan man kan benytte et datasett, samt bruke passende visualiseringsteknikker for å støtte beslutningsprosessen for sluttbrukeren. Jobber du allerede innen dette området og ønsker en grundig kompetanse? Da er dette todagerskurset noe for deg!

New concept!

This is AW Academy's first Remote JavaScript Bootcamp. As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us. In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.

LAST DAY TO APPLY:

send inn din søknad innen:

Graduation

slutt:

Start:

18.11.2020

17.11.2020

Etter å ha gjennomført kurset vil du ha en dypere forståelse og kunnskap om vanlige beslutningsfeller, og hvordan man kan unngå dem ved å benytte teknikkene som nevnt over. Du vil i tillegg kunne gjøre kritiske vurderinger tilknyttet personvern.

Læringsutbytte for dette kurset

Ved vellykket gjennomføring av dette kurset skal deltagerne kunne tilgodese:

Kunnskap

  • Beskrive ulike typer beslutninger, samt teori og evolusjon.
  • Definere beslutningstaking ved å benytte en stegvis modell (data – informasjon – beslutning – handling).
  • Beskrive sluttbrukerprodukter som tabeller, kuber, balansert målstyring, dashboards og hvordan de støtter beslutninger.  
  • En dypere forståelse om vanlige beslutningsfeller (eksempelvis anchoring, sunk cost, confirming evidence) og hvordan man kan unngå dem.  

Ferdighet

  • Visualisere data ved å bruke ulike teknikker for å støtte beslutningstaking.
  • Designe et dashboard.   

Kompetanse

  • Vurdere ulike design av dashboards. 
  • Reflektere over hvordan man kan skape verdi til beslutningstakeren. 
  • Gjøre en kritisk evaluering av personvern.  

Hvem passer dette for?

Jobber du allerede med rapportering og analyse, eller kanskje innen data science? Føler du at du har behov for flere teknikker når det kommer til hvordan du kan benytte og visualisere data for en sluttbruker? Da er dette kurset noe for deg.  

Metodikk

Hos AW Academy benytter vi Accelerated Learning hvor vi fokuserer på metoder som hjelper voksne å lære på en effektiv og kvalitetssikker måte. Undervisningen bygger på praktiske øvelser, teamarbeid og konstant tilbakemelding gjennom læringsperioden. Siden starten i 2015 har vi hjulpet over 1500+ mennesker med å endre sin karriere, eller tilegne seg nye kunnskaper ved å benytte seg av Accelerated Learning.  

Din lærer  

Wanda Presthus har en doktorgrad i informatikk, og er førsteamanuensis ved Høyskolen i Kristiania. Hun har alltid vært fascinert av teknologi og hvordan denne påvirker mennesker. Hun har 10+ års erfaring med undervisning innen IT og arbeider både med egen forskning innen Business Intelligence samtidig som hun bidrar i andre forskningsprosjekter.  

Praktisk informasjon

Hvor og når? Kurset vil finne sted 28 - 29 oktober og foregå på fulltid i mellom 9-16 hos AW Academy i Oslo, Nydalsveien 33. Online deltagelse vil også være et alternativ dersom dette er nødvendig i henhold til retningslinjene for Covid-19.  

Pris? Prisen er 13 000 NOK.

Du må ha tilgang på egen PC for å kunne delta.

This information is also available in english here.

Påmelding

Oppgi din kontaktinformasjon for å registrere din interesse for programmet. Du vil motta en bekreftelse på e-post, med mer informasjon.

"Det beste har vært å få oppnå det jeg har lyst til å drive med på så kort tid. Hadde jeg valgt en ny bachelorgrad hadde jeg startet utdanningen nå. Istedenfor er jeg ferdig utdannet og jeg fikk starte rett i ny jobb. Det var veldig rart å vite at du skal starte i en jobb om tre måneder men du aner fortsatt ikke hvordan du skal utføre jobben."
Bli programmerer på 12 uker! Eline Raanaas
"Det at jeg fikk meg jobb før kurset startet ga meg en utrolig stor trygghet, og det er så innmari kult at Academy tror så mye på oss. Når jeg tenker tilbake på det, har Academy gitt meg et helt spesielt innblikk inn i IT-verden, og jeg har fått en større forståelse for hvordan teknologi faktisk fungerer. "
Bli programmerer på 12 uker! Ania Johansen
"Du får en utdanning som er rettet til akkurat det bedriftene trenger og det du skal jobbe med. Det vi går igjennom i løpet av studiet er nøye planlagt. Tar du for eksempel en treårig- bachelor, er utdanningen mye bredere. Liker du analytiske og logiske problemstillinger, bør du absolutt gå Academy."
Bli programmerer på 12 uker! Peder Forfang
Klicka på kartan för att aktivera den