Gör testet

 

Todagerskurs i agile verktøy og smidig arbeidskultur

Todagerskurs i agile verktøy og smidig arbeidskultur

Ønsker du å skape en mer smidig arbeidskultur i din virksomhet? Agile verktøy og agil kultur skaper et effektivt, kreativt og meningsfullt arbeidslandskap. Kurset har som formål å øke forståelsen av hvorfor agil metodikk er viktig og hva som definerer moderne teknikker for vellykket utvikling av produkter og tjenester. Har du allerede noen basiskunnskaper innen agil metodikk og ønsker å utvikle deg til neste nivå? Daer dette todagerskurset noe for deg!

New concept!

This is AW Academy's first Remote JavaScript Bootcamp. As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us. In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.

LAST DAY TO APPLY:

send inn din søknad innen:

Graduation

slutt:

Start:

11.11.2020

10.11.2020

Ved fullført kurs vil du lære deg hvordan du kombinerer kunnskap med diskusjoner og workshops, for å kunne skape en mer smidig arbeidskultur i din virksomhet. Dette vil kunne forbedre oppgaver, prosjekter eller organisasjonen som helhet. Du vil også få verktøyene du trenger for å inspirere andre til å se verdien av agil kultur og metodikk. Kursets oppbygging bygger på interaktivitet, hvor du deler erfaring og inspirasjon med andre kursdeltakere. I kombinasjon med dette vil du gjøre øvelser basert på fiktive, men reelle caser og situasjoner.

Læringsutbytte for dette kurset

Etter fullført kurs skal du som deltaker:

Kunnskap

  • Forstå hvorfor agil metodikk er viktig og hva som definerer moderne teknikker for vellykket utvikling av produkter og tjenester
  • Sitte igjen med en grunnleggende innføringi agile metoder som Scrum, Kanban & DevOps
  • Vite hvordan du kan tilrettelegge for agilt arbeid på arbeidsplassen
  • Utvikle dine lederskapsevner

Ferdighet

  • Kunne bruke agil metodikk som verktøy for utvikling av produkter og tjenester
  • Lære deg hvordan vellykkede agileteam fungerer i praksis
  • Bruke kunnskap innen moderne prosjektstyring for å avdekke dine eksisterende utfordringer i virksomheten
  • Vite hvordan du kan støtte og inspirere andre til å bli tilhengere av agil kultur og metodikk

Kompetanse

  • Lære hvordan agil metodikk bygger kultur og stabile team
  • Forstå hvordan du kontinuerlig kan utfordre de etablerte rammene for daglig arbeid og prosjektledelse i din virksomhet

Hvem passer dette for?

Kurset passer for deg som allerede har en basiskunnskap innen agile prinsipper, tankesett og metoder. Vi tror rett person er interessert i et dypdykk inn i de mer utfordrende og avanserte områdene knyttet til agil kultur og arbeid.

Metodikk

AW Academy benytteren pedagogikk basert på Accelerated Learning. Metoden bygger på aktiviteter og oppgaver som engasjerer,motiverer og har nær kobling til en spesifikk yrkesrolle. Denne effektivelæringen skjer i samspill med andre. Siden 2015 har vi hjulpet over 1500 mennesker til å skifte karriere eller videreutvikle ferdigheter i sin nåværen derolle.

Din lærer  

Carl-Johan Sylvan kommer fra Netlight Consulting. Som konsulent har han hjulpet kunder med å øke sin forståelse for agil kultur/tankesett,gjennom implementering av ulike metoder og verktøy.Carl-Johan er sertifisert agil coach og scrum master som engasjerer seg i diskusjoner knyttet til fordeler og utfordringer ved det å bli en agil organisasjon. Som kursinstruktør får han delt sin teori og praksis med engasjerte deltakere, men samtidig utforsket nye aspekter av emnet. Som Netlight-medarbeider kan han dele sine opplevelser fra flere års arbeid med konkrete kundecaser, og forhåpentligvis også dele innsidehistorier fra sine kolleger.


Praktisk informasjon

Når og hvor? Kurset finner sted 10.-11. november, i Oslo. Kurset er fulltidsbasert og vil i utgangspunktet gjennomføres fysisk på campus. AW Academy har også tilrettelagt for digitalt alternativ dersom dette blir nødvendig relatert til covid-19 og smittesituasjonen i Oslo.

Språk? Kurset vil undervises på svensk.

Antall plasser? Kurset har 10 tilgjengelige plasser.

Pris? Prisen er 13 000 NOK.

Utstyr? Det er ingen krav til utstyr for å delta på kurset.

Påmelding

Oppgi din kontaktinformasjon for å registrere din interesse for programmet. Du vil motta en bekreftelse på e-post, med mer informasjon.

"Det beste har vært å få oppnå det jeg har lyst til å drive med på så kort tid. Hadde jeg valgt en ny bachelorgrad hadde jeg startet utdanningen nå. Istedenfor er jeg ferdig utdannet og jeg fikk starte rett i ny jobb. Det var veldig rart å vite at du skal starte i en jobb om tre måneder men du aner fortsatt ikke hvordan du skal utføre jobben."
Bli programmerer på 12 uker! Eline Raanaas
"Du får en utdanning som er rettet til akkurat det bedriftene trenger og det du skal jobbe med. Det vi går igjennom i løpet av studiet er nøye planlagt. Tar du for eksempel en treårig- bachelor, er utdanningen mye bredere. Liker du analytiske og logiske problemstillinger, bør du absolutt gå Academy."
Bli programmerer på 12 uker! Peder Forfang
"Det at jeg fikk meg jobb før kurset startet ga meg en utrolig stor trygghet, og det er så innmari kult at Academy tror så mye på oss. Når jeg tenker tilbake på det, har Academy gitt meg et helt spesielt innblikk inn i IT-verden, og jeg har fått en større forståelse for hvordan teknologi faktisk fungerer. "
Bli programmerer på 12 uker! Ania Johansen
Klicka på kartan för att aktivera den