Gör testet

 

Academy for Salesforce

Academy for Salesforce

Er du en kreativ person som vil jobbe i et IT-miljø som ikke kun innebærer å kode? Vil du hjelpe bedrifter videre i sin digitaliseringsreise og hvordan de kan jobbbe smartere med forretningsløsninger? Nå har du muligheten til å utdanne deg innen Salesforce med Academy! Under 12 intensive uker lærer du deg Salesforce sin CRM-plattform og etter utdannelse blir du ansatt i Academic Work, med oppdrag hos en av Academic Work sine kunder.

New concept!

This is AW Academy's first Remote JavaScript Bootcamp. As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us. In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.

LAST DAY TO APPLY:

send inn din søknad innen:

Graduation

Eksamen:

Start:

3.4.2020

13.1.2020

Utdannelsen foregår på Academy i Sverige men du vil være ansatt i Oslo Norge.

Vil du vite mer om rollen og Salesforce? Her kan du lese mer om hvordan det er å jobbe som Salesforce konsulent.

Hvorfor Salesforce?

Salesforce er anerkjent som et av verdens mest innovative selskaper og har blitt hyllet verden over for sine skytjenester og CRM-plattformsløsninger. Salesforce ble etablert 1999 i California, og har i dag kontorer verden over.

Mer enn 150 000 selskaper verden over bruker skytjenestene deres. Rollen du kommer til å jobbe i etter utdannelsen innebærer at du skal drive og delta i workshops for å forstå kundens behov, for å i etterkant bygge og tilpasse Salesforce-plattformen. Det innebærer at du kommer til å jobbe med både IT-arkitekter og utviklere for å tilpasse plattformen og utvikle super-users i hvordan man anvender plattformen på best mulig måte. Rollen inneholder også en stor del egen kompetanseutvikling med kontinuerlig sertifiseringer.

Informasjon om utdannelsen

Utdanningen foregår i Stockholm, ved Academy Campus Kista og Academic Work tilbyr en løsning for bolig under programmets gang, dette vil du få mer informasjon om underveis i rekrutteringsprosessen.

Utdannelsesinnhold

Utdanningen er tatt frem i samarbeid med Salesforce og deres partnerselskaper, og vil forberede deg til å jobbe med plattformen umiddelbart etter utdanningen.
I løpet av 12 uker vil du bli introdusert for Salesforce-plattformen, der du vil lære deg programmering i Apex, konfigurere og migrere systemer, samt administrere databaser. Du vil også få flere sertifiseringer i Salesforce og gjennom utdanningen vil du gå gjennom ulike emner om forretningsforståelse, konsulentrollen, selvledelse og kommunikasjon. Avslutningsvis vil du ha et eksamensprosjekt under de to siste ukene hvor du vil jobbe med kundecaser og har muligheten til å spesialisere deg innen plattformen.

Utdannelsen vil gjennomføres intensivt over 12 uker. Utdannelsen er basert på Accelerated Learning-metode. Dette innebærer praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team og konstant feedback. Akkurat som i arbeidslivet, vil du jobbe både individuelt og i grupper sammen de andre konsulentene i klassen. Din utvikling er viktig for oss på Academy, derfor vil du under opplæringen motta støtte fra lærere og din program-manager for å se hvordan du holder tritt med det tekniske og at det går bra med deg. Regelmessig vil du også gjennomføre tester og oppgaver slik at du kan følge med på din egen utviklingskurve.

Etter utdannelsen

Etter utdannelsen venter en jobb som IT-konsulent hos en samarbeidspartner eller en av sluttkundene til Salesforce, via Academic Work. Hvilket selskap du kommer til å jobbe for bestemmes i rekrutteringsprosessen og baserer seg på selskapets kultur.

"Du får en utdanning som er rettet til akkurat det bedriftene trenger og det du skal jobbe med. Det vi går igjennom i løpet av studiet er nøye planlagt. Tar du for eksempel en treårig- bachelor, er utdanningen mye bredere. Liker du analytiske og logiske problemstillinger, bør du absolutt gå Academy."
Bli programmerer på 12 uker! Peder Forfang
"Det beste har vært å få oppnå det jeg har lyst til å drive med på så kort tid. Hadde jeg valgt en ny bachelorgrad hadde jeg startet utdanningen nå. Istedenfor er jeg ferdig utdannet og jeg fikk starte rett i ny jobb. Det var veldig rart å vite at du skal starte i en jobb om tre måneder men du aner fortsatt ikke hvordan du skal utføre jobben."
Bli programmerer på 12 uker! Eline Raanaas
"Det at jeg fikk meg jobb før kurset startet ga meg en utrolig stor trygghet, og det er så innmari kult at Academy tror så mye på oss. Når jeg tenker tilbake på det, har Academy gitt meg et helt spesielt innblikk inn i IT-verden, og jeg har fått en større forståelse for hvordan teknologi faktisk fungerer. "
Bli programmerer på 12 uker! Ania Johansen
Klicka på kartan för att aktivera den