Gör testet

 

Lær deg å kode JavaScript på 12 uker

Lær deg å kode JavaScript på 12 uker

Har du øye for design og liker problemløsning? Drømmer du om en jobb hvor du får utfordre deg kreativt? Da vil Academys JavaScript være midt i blinken for deg! Etter bare 12 intensive uker vil du kunne bygge dynamiske og interaktive nettsider. Du vil få konkrete verktøy som vil hjelpe deg på veien til å bli en fremgangsrik IT-konsulent. Om du har erfaring med programmering eller ikke er lite viktig for oss. Vi er overbevist om at du, med rett motivasjon og evne, vil bli en god IT-konsulent. Etter fullført eksamen vil du bli  ansatt hos Academic Work og få oppdrag hos en av deres kunder.

send inn din søknad innen:

Eksamen:

Start:

17.1.2020

14.10.2019

Studiepause uke 52 og 1

Om utdannelsen

Flere og flere bedrifter etterspør kompetanse innen webutvikling og JavaScript- ett av verdens mest populære skriptspråk. Vi har laget et intensivt program hvor du vil få nettopp den kompetansen som gjør deg kvalifisert til å kunne jobbe som junior IT-konsulent.

Å lære seg systemutvikling og programmeringsspråk er krevende, men vår erfaring fra Sverige, Finland og Tyskland har vist oss at dette er mulig å gjennomføre på 12 uker, om man har de rette verktøyene og god veiledning. Vi vet at lærerstyrt utdanning er den beste måten å lære programmering på. Våre lærere er på plass hver dag, hele dagen for å hjelpe og coache samtlige konsulenter.

For å bli en fremgangsrik IT-konsulent kreves det mer enn kun teknisk kompetanse. Våre program baserer seg derfor hele tiden på konkrete oppgaver som er relevante for din fremtidige karriere. I programmet vil du vil lære om kommunikasjon, prosjektledelse, smarte-og agile metoder, men du vil også få kunnskap om hva det vil si å være konsulent.

I slutten av opplæringsperioden vil du ikke bare ha en fin utdanning på CV-en, men også din egen portefølje å vise til fremtidige arbeidsgivere. Du vil ha de rette verktøyene til å starte din nye karriere som IT-konsulent og et stort nettverk innen bransjen. Vi er så sikre på at dette fungerer at vi tilbyr alle som fullfører utdannelsen en garantert ansettelse med oppdrag via Academic Work.

Utdannelsen inneholder:

• Introduksjon til webutvikling inklusiv HTML 5, JavaScript, CSS 3

• Hvordan sette opp ditt eget utviklingsmiljø for webutvikling med NodeJS

• Brukervennlighet og UX

• Introduksjon til front end biblioteket Bootstrap

• JavaScript rammeverket React

• Introduksjon til SQL for arbeid med relasjonsdatabaser og NoSQL-databasen MongoDB

• Webteknologi som AJAX og dataformatet JSON

• Hvordan skape og benytte REST API:er til webtjenester

• Agilt teamarbeid etter utviklingsmetoden SCRUM

"Det at jeg fikk meg jobb før kurset startet ga meg en utrolig stor trygghet, og det er så innmari kult at Academy tror så mye på oss. Når jeg tenker tilbake på det, har Academy gitt meg et helt spesielt innblikk inn i IT-verden, og jeg har fått en større forståelse for hvordan teknologi faktisk fungerer. "
Bli programmerer på 12 uker! Ania Johansen
"Det beste har vært å få oppnå det jeg har lyst til å drive med på så kort tid. Hadde jeg valgt en ny bachelorgrad hadde jeg startet utdanningen nå. Istedenfor er jeg ferdig utdannet og jeg fikk starte rett i ny jobb. Det var veldig rart å vite at du skal starte i en jobb om tre måneder men du aner fortsatt ikke hvordan du skal utføre jobben."
Bli programmerer på 12 uker! Eline Raanaas
"Du får en utdanning som er rettet til akkurat det bedriftene trenger og det du skal jobbe med. Det vi går igjennom i løpet av studiet er nøye planlagt. Tar du for eksempel en treårig- bachelor, er utdanningen mye bredere. Liker du analytiske og logiske problemstillinger, bør du absolutt gå Academy."
Bli programmerer på 12 uker! Peder Forfang
Klicka på kartan för att aktivera den