Gör testet

 

Ania Johansen

StockholmOslo

Slik fikk Ania ny karriere som IT konsulent for Payex på bare 12 uker! Etter 6 år i markedsføringsbransjen kjente Ania at det var på tide med et karriereskifte og bestemte seg for å legge karrieren som Operation Manager på hylla for å bli programmerer. Slik fikk Ania en ny karriere som IT-konsulent for Payex, på bare 12 uker! Ania har alltid vært en person som kan «litt om mye», men hadde et voksende ønske om å utvikle seg til å bli sterk innen et fagområde. Det var da Ania forstod at hun ville skifte karriere, og hun ønsket en jobb der hun kunne være med på å forme fremtiden. - Jeg har hatt mange spennende stillinger tidligere, fra å lansere film på kino til å jobbe med utvikling av innovative kreftbehandlinger. Samtidig savnet jeg å gjøre noe der jeg kunne se resultatet med en gang av det jeg produserte. I tillegg trigget tanken om å få lov til å være med på å forme verden meg til å jobbe innen IT. Valget stod mellom å melde seg på en bootcamp innen webutvikling i utlandet, eller å starte på en ny bachelor innen IT. Da Ania oppdaget at hun kunne lære seg programmering på bare 12 uker i Norge, med garantert jobb etter utdanningen, var valget enkelt. - Når jeg fortalte om konseptet til noen som driver bootcamp i utlandet, trodde de ikke på at skolen fantes, de mente at dette måtte være for godt til å være sant. Selv om Ania hadde sett for seg at de 12 ukene kom til å bli tøffe, var hun ikke klar over hvor intensivt det kom til å bli. Flere i klassen hennes kunne litt koding fra før, men Ania stod på bar bakke med null kunnskaper om programmering. -Til å begynne med slet jeg veldig. Jeg følte at jeg ikke forstod noen ting og at jeg hadde tatt meg vann over hodet. Heldigvis forstod jeg at selv om noen er bedre enn meg betyr det ikke at jeg er dårlig, det betyr bare at jeg ikke har kommet dit enda. En ting jeg har lært er at det er faktisk en del av karrieren å lære deg hvordan du løser det du ikke kan. Karriereskifte var en suksess Før oppstart av kurset ble Ania ansatt gjennom Academic Work. Etter 12 uker ventet en jobb som programmerer for Payex. - Det at jeg fikk meg jobb før kurset startet ga meg en utrolig stor trygghet, og det er så innmari kult at bedrifter tror så mye på oss og Academy. Når jeg tenker tilbake på det, har Academy gitt meg et helt spesielt innblikk inn i IT-verden, og jeg har fått en større forståelse for hvordan teknologi faktisk fungerer.

Peder Forfang

StockholmOslo

Da Peder var ferdig med mastergraden i fysikk og Astronomi, prøvde han seg som lærer ved sin gamle videregående skole. Lærerdrømmen var ikke slik han så for seg, og han prøvde å søke jobber innen programmering uten napp. På bar bakke dukket plutselig Academy opp. Peder hadde en bachelor i Fysikk og en master i Atronomi fra Universitet i Oslo. Da studiet var ferdig ønsket Peder et miljøskifte, jobben som Forsker fristet ikke og han vurderte å studere pedagogikk og tre inn i læreryrket. -Jeg hadde mange gode forelesere gjennom studietiden min, i tillegg hadde jeg sett flere flinke forelesere på Standford som jeg så opp til. Lærerdrømmen var ikke slik Peder så for seg, han savnet kreativitet, utfordringer og problemløsning. Han tenkte tilbake på studietiden og husket at dette var akkurat det programmering innebærte. - Jeg hadde drevet litt med programmering på universitetet og tenkte å prøve å bygge på den kunnskapen. Etterhvert som jeg ble litt mer kjent med faget, begynte jeg å forstå omfanget av alle mulighetene som kunne åpne seg. Med programmering kan du være kreativ, og det er praktisk. Academy ble løsningen. Peder begynte å søke jobber innen programmering, men hadde ikke nok kompetanse for å være kvalifisert for stillingene. - På samme tid sendte en venn meg en artikkel om en skole som kunne gi meg en rask vei inn i IT-bransjen. Det var et enkelt valg sier Peder. Han utførte testene og kom inn på C# .Net programmet hos Academy. Rett etter utdannelsen ventet en jobb som junior IT-konsulent. Over 2000 ville begynne på Academy #C .Net som Peder søkte seg til. Interessen ble så stor at søknadsprosessen ble stengt to måneder før tiden. -Det var utrolig gøy å få høre hvor mange som hadde søkt og hvor få som faktisk kom inn. Jeg pleier aldri å være en av de som kommer gjennom nåløyet. Etter 12 uker har Peder tatt eksamen og blitt ansatt som konsulent via Academic Work, nå starter han i ny jobb som programmerer og ser mest frem til å tre inn i en ny hverdag med mer utfordring og utvikling. - Det kuleste med programmering er at du hele tiden blir utfordret og du er i konstant utvikling. Programmering ser helt annerledes ut om 5 år, da er det helt andre teknologier og nye områder du kan spesialisere deg innenfor. Hvorfor vil du anbefale andre å søke Academy? - Du får en utdanning som er rettet til akkurat det bedriftene trenger og det du skal jobbe med. Det vi går igjennom i løpet av studiet er nøye planlagt. Tar du for eksempel en treårig- bachelor er utdanningen mye bredere. Liker du analytiske og logiske problemstillinger, har du pågangsmot og motivasjon bør du absolutt gå Academy.

Eline Raanaas

StockholmOslo

Etter et møte med en tidligere studiekamerat innså Eline at hun ikke var på riktig vei i livet og ville skifte retning. Hun savnet mestringsfølelse, utfordring og utvikling. Eline vurderte å starte på en ny bachelor innen programmering, så dukket Academy opp. - Jeg har aldri funnet noe som har gitt meg skikkelig mestringsfølelse og noe jeg har vært skikkelig god i. Så tenkte jeg tilbake til første året på universitetet da vi hadde programmering og databasefag, det var så gøy og givende. ‍ Eline hadde allerede en utdanning innenInformatikk og 3D-grafikk, med erfaring fra IT-support. Hun vurderte å ta en nytreårig-bachelor i programmering, så fikk hun høre om Academy, en skole som kunne gi henne kompetansen hun trengte på kun 12 uker. ‍ - Det høres jo helt absurd ut at du skal lære deg dette på 12 uker og være garantert jobb i etterkant. Pappa var veldig skeptisk til Academy, han mente det var for godt til å være sant. I ettertid har han sagt "jeg tror det beste du noen gang har gjort er å ikke høre på hva jeg sa". ‍ Eline fullførte testene og kom inn på C# .Net-programmet hos Academy. Allerede ved oppstartskvelden 4 uker før programstart, hadde hun fått seg jobb. - Jeg fikk vite at jeg skulle starte i jobb før vi hadde oppstartskveld. Det er veldig rart å vite at du skal starte i en jobb om tre måneder men du aner fortsatt ikke hvordan du skal utføre jobben. Intensivt, men verdt det. I løpet av det 12 uker lange utdanningsløpet ble motivasjonen satt på prøve. Vissheten om at jobben allerede var i boks gjorde det lettere å arbeide på videre. - Det kom stunder der jeg følte at alt virket håpløst, det kommer nye temaer, ny informasjon og nye utfordringer hele tiden, samtidig var jeg forberedt på at det skulle være intensivt. I tillegg var det en stor tillitserklæring å få en jobb før bedriften i det hele tatt visste at jeg kunne bli god. Det ga meg et ekstra pågangsmot gjennom studiet. Eline klarte å holde motet oppe under hele utdanningen, og angrer ikke et sekund. - Når jeg ser tilbake på de siste 12 ukene har det vært utrolig gøy forteller Eline. ‍ Eline forteller at det beste med Academy har vært å få oppnå det hun har ønsket å jobbe med på så kort tid. - Hadde jeg valgt en ny bachelor hadde jeg startet utdanningen nå. Istedenfor er jeg ferdig utdannet og skal starte i en ny jobb som jeg er stolt av.

Er du nysgjerrig på programmering og klar for en ny utdannelse? Nå har du endelig muligheten til å søke deg inn på vårt program som lærer deg systemutvikling i Java på kun 12 uker! Om du har erfaring med programmering eller ikke er lite viktig for oss. Vi er overbevist om at du, med rett motivasjon og evne, vil bli en god IT-konsulent. Etter fullført eksamen vil du bli ansatt hos Academic Work og få oppdrag hos en av deres kunder.

New concept!

This is AW Academy's first Remote JavaScript Bootcamp. As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us. In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.

LAST DAY TO APPLY:

send inn din søknad innen:

Graduation

slutt:

Start:

27.3.2020

6.1.2020

OBS! Vi arbeider med løpende selektering, dette innebærer at plassene kan fylles opp før søknadsfristen går ut.‍

Hvorfor lære programmering?

I 2030 vil 1 av 4 arbeidsplasser med IT kompetanse stå ubemannet i Norge, og antallet fortsetter bare å øke. Etterspørselen etter kompetanse innen programmering er stor, og mulighetene etter utdanningen er uendelige. Academy har nå utdannet over 1000 konsulenter, de jobber som programmerere, webutviklere, testere, prosjektledere, produkteiere og Scrum Master.

Vil du vite om programmering er rett for deg? Les Eline sin historie fra det første programmet i Norge her.

Om Java

Java er et av verdens mest brukte programmeringsspråk og finnes i alt fra spill på mobil, i superdatamaskiner til store forretningskritiske systemer i for eksempel bank og forsikring.
Det er objektorientert og plattformuavhengig, noe som betyr at mange selskaper bruker den til forskjellige typer programvaresystemer. Java er raskt, sikkert og pålitelig og har derfor
blitt et av verdens mest populære programmeringsspråk.

Utdannelsen inneholder:

  • Objektorientert programmering i Java
  • Datastrukturer og algoritmer
  • Introduksjon til Databaser og SQL
  • Introduksjon til webutvikling inklusive HTTP, HTML, JavaScript, CSS, React
  • Agile metoder (SCRUM)

Om utdannelsen

Flere og flere bedrifter etterspør kompetanse innen Java- ett av verdens mest populære programmeringsspråk. Vi har laget et intensivt program hvor du vil få nettopp den kompetansen som gjør deg kvalifisert til å kunne jobbe som junior IT-konsulent innen Java.

Å lære seg systemutvikling og programmeringsspråk er krevende, men vår erfaring fra Sverige, Finland og Tyskland har vist oss at dette er mulig å gjennomføre på 12 uker, om man har de rette verktøyene og god veiledning. Vi vet at lærerstyrt utdanning er den beste måten å lære programmering på. Våre lærere er på plass hver dag, hele dagen for å hjelpe og coache samtlige konsulenter.

For å bli en fremgangsrik IT-konsulent kreves det mer enn kun teknisk kompetanse. Våre program baserer seg derfor hele tiden på konkrete oppgaver som er relevante for din fremtidige karriere. I programmet vil du lære om kommunikasjon, prosjektledelse, smarte- og agile metoder, men du vil også få kunnskap om hva det vil si å være konsulent.

I slutten av opplæringsperioden vil du ikke bare ha en fin utdanning på CV-en, men også din egen portefølje å vise til fremtidige arbeidsgivere. Du vil få de rette verktøyene til å starte din nye karriere som IT-konsulent og et stort nettverk innen bransjen. Vi er så sikre på at dette fungerer at vi tilbyr alle som fullfører utdannelsen en garantert ansettelse med oppdrag via Academic Work.

Vil du vite mer om Academy? Les hvordan Peder gikk fra lærer til IT-konsulent her.

Påmelding

Oppgi din kontaktinformasjon for å registrere din interesse for programmet. Du vil motta en bekreftelse på e-post, med mer informasjon.

Hvordan søker jeg?

For å søke på studiet må du være over 18 år og ha god kunnskap i norsk og engelsk. Ingen andre forutsetninger kreves! Academic Work er ansvarlig for rekrutteringsprosessen som begynner med tester for å se om du har det som trengs for å lære programmering på 12 uker. Består du testene får du invitasjon til å søke til Academy – tar du utfordringen?


"Det beste har vært å få oppnå det jeg har lyst til å drive med på så kort tid. Hadde jeg valgt en ny bachelorgrad hadde jeg startet utdanningen nå. Istedenfor er jeg ferdig utdannet og jeg fikk starte rett i ny jobb. Det var veldig rart å vite at du skal starte i en jobb om tre måneder men du aner fortsatt ikke hvordan du skal utføre jobben."
Eline Raanaas
"Du får en utdanning som er rettet til akkurat det bedriftene trenger og det du skal jobbe med. Det vi går igjennom i løpet av studiet er nøye planlagt. Tar du for eksempel en treårig- bachelor, er utdanningen mye bredere. Liker du analytiske og logiske problemstillinger, bør du absolutt gå Academy."
Peder Forfang
"Det at jeg fikk meg jobb før kurset startet ga meg en utrolig stor trygghet, og det er så innmari kult at Academy tror så mye på oss. Når jeg tenker tilbake på det, har Academy gitt meg et helt spesielt innblikk inn i IT-verden, og jeg har fått en større forståelse for hvordan teknologi faktisk fungerer. "
Ania Johansen
Klicka på kartan för att aktivera den