Gör testet

 

Salesforce-konsulent til Hurtigruten

Salesforce-konsulent til Hurtigruten

Er du en kreativ person som vil jobbe i et IT-miljø som ikke kun innebærer å kode? Vil du hjelpe Hurtigruten å jobbe smartere med sin Salesforce-plattform? Nå har du muligheten til å utdanne deg innen Salesforce med AW Academy! På 12 intensive uker lærer du deg markedsledende CRM-plattform fra Salesforce. Etter endt utdannelse starter du i rollen som Salesforce-admin i Hurtigrutens CRM-avdeling.

New concept!

This is AW Academy's first Remote JavaScript Bootcamp. As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us. In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.

LAST DAY TO APPLY:

send inn din søknad innen:

13.12.2020

Graduation

slutt:

Start:

31.3.2021

11.1.2021

Hvorfor skal du lære deg Salesforce-plattformen?

Salesforce er anerkjent som et av verdens mest innovative selskaper og har blitt hyllet verden over for sine skytjenester og CRM-plattformer. Salesforce ble etablert 1999 i California, og har i dag kontorer verden over.

Mer enn 150 000 selskaper verden over bruker skytjenestene deres. Rollen du kommer til å jobbe i etter utdannelsen innebærer at du skal drive og delta i workshops for å forstå kundens behov, for å i etterkant bygge og tilpasse Salesforce-plattformen. Det innebærer at du kommer til å jobbe med både IT-arkitekter og utviklere for å tilpasse plattformen og utvikle super-users i hvordan man anvender plattformen på best mulig måte. Rollen inneholder også en stor del egen kompetanseutvikling med kontinuerlig sertifiseringer.

Nysgjerrig på rollen? Hør Jon forteller mer om sin hverdag som Salesforce-konsulent.

Om Accelerated Learning og programinnholdet

Utdanningen er tatt frem i samarbeid med Salesforce og deres partnerselskaper, og vil forberede deg til å jobbe med plattformen umiddelbart etter utdanningen.

Utdannelsen vil gjennomføres intensivt over 12 uker. Utdannelsen er basert på den pedagogiske modellen Accelerated Learning. Dette innebærer praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team og konstant feedback. I likhet med arbeidslivet vil du jobbe både individuelt og i gruppe sammen med øvrige deltakere i programmet. Undervisningen struktureres av ansvarlig lærer, og med støtte fra Program Manager vil AW Academy sikre at du holder tritt med forventet læringskurve. Du vil regelmessig gjennomføre obligatoriske tester som bekreftelse på at du har nådd læringsmålene for programmets ulike moduler.

Som en forutsetning for å lykkes med utdanningen starter Salesforce-programmet med forstudier før skolestart. Formålet med forstudiene er å sikre at samtlige deltakere har et tilsvarende faglig grunnlag, samt forberede studentene på hverdagen hos AW Academy. Forstudiene er et obligatorisk startskudd for deltakerens reise mot en ny karriere.

Programinnholdet i korthet:

  • Introduksjon till Salesforce-plattformen
  • Programmering i Apex
  • Konfigurering og migrering av system
  • Håndtering av databaser
  • Business Mindset og rollen som konsult
  • Selvledelse og kommunikasjon

Under utdanningen fokuserer vi på fire godkjente Salesforce-sertifiseringer. Disse er navngitt Administration Essentials, Sales Cloud Consultant, Marketing Cloud Administrator og Marketing Cloud Email Specialist. Avslutningsvis i programmet vil du gjennomføre to ukers sluttprosjekt, hvor du jobber med en konkret kundecase og spesialiserer deg innen plattformen.

Som følge av koronapandemien vil programmet ikke gjennomføres fysisk på campus. Du som deltaker deltar hjemmefra via digitale verktøy. Programmet er støttet opp av faglærere og løpende dialog med Program Manager i AW Academy. Det legges også til rette for tett samarbeid med øvrige deltakere i programmet. Undervisningstiden er mandag-fredag 09:00-17:00.

Hvordan viser jeg interesse for dette programmet?

For å gjennomføre dette intensive programmet ser vi etter personer med problemløsende evner. På bakgrunn av dette starter prosessen med gjennomføring av logisk test (Adaptive Matrigma) via Academic Work. Academic Work er ansvarlig for rekrutteringsprosessen i henhold til retningslinjer fra Hurtigruten.

Samtlige som gjennomfører test vil få en tilbakemelding. Vedkommende som består blir kontaktet for ytterligere avstemming av motivasjon og påfølgende intervju. I etterkant av intervju vil vedkommende også gjennomføre en samtale med AW Academy.

I Salesforce-programmet må du ha god muntlig forståelse for norsk, svensk og engelsk.

Du gjennomfører testen ved å klikke på 'Ta Test!' øverst på denne siden (husk å sjekke søppelpost dersom du ikke mottar e-post direkte etter registrering).

Har du spørsmål knyttet til programmet? Ta kontakt med Program Manager i AW Academy, Aleksander Moberg.

Påmelding

Oppgi din kontaktinformasjon for å registrere din interesse for programmet. Du vil motta en bekreftelse på e-post, med mer informasjon.

Om Salesforce

Salesforce er kjent som et av verdens mest innovative virksomheter og har blitt verdsatt verden over for sine skytjenester og CRM-plattformer. Salesforce ble etablert 1999 i California, og har i dag kontorer verden over. Ikke nok med at Forbes anser de som ett av verdens mest innovative selskaper, har de også kapret førsteplassen på Fortune’s liste ove de 100 mest attraktive selskapene å jobbe for.

"Du får en utdanning som er rettet til akkurat det bedriftene trenger og det du skal jobbe med. Det vi går igjennom i løpet av studiet er nøye planlagt. Tar du for eksempel en treårig- bachelor, er utdanningen mye bredere. Liker du analytiske og logiske problemstillinger, bør du absolutt gå Academy."
Peder Forfang
"Det beste har vært å få oppnå det jeg har lyst til å drive med på så kort tid. Hadde jeg valgt en ny bachelorgrad hadde jeg startet utdanningen nå. Istedenfor er jeg ferdig utdannet og jeg fikk starte rett i ny jobb. Det var veldig rart å vite at du skal starte i en jobb om tre måneder men du aner fortsatt ikke hvordan du skal utføre jobben."
Eline Raanaas
"Det at jeg fikk meg jobb før kurset startet ga meg en utrolig stor trygghet, og det er så innmari kult at Academy tror så mye på oss. Når jeg tenker tilbake på det, har Academy gitt meg et helt spesielt innblikk inn i IT-verden, og jeg har fått en større forståelse for hvordan teknologi faktisk fungerer. "
Ania Johansen
Klicka på kartan för att aktivera den