Gör testet

 

Academy for Salesforce

Academy for Salesforce

Er du en kreativ person som vil jobbe i et IT-miljø som ikke kun innebærer å kode? Vil du hjelpe bedrifter videre i sin digitaliseringsreise og hvordan de kan jobbe smartere med forretningsløsninger? Nå har du igjen muligheten til å utdanne deg innen Salesforce med AW Academy! På 12 intensive uker lærer du deg markedsledende CRM-plattform fra Salesforce. Etter endt utdannelse blir du ansatt i Academic Work, med oppdrag hos en av deres kunder i Oslo, det kan potensielt bli hos Accenture.

New concept!

This is AW Academy's first Remote JavaScript Bootcamp. As the world changes it's become clear that learning is key for growth and development. That's why we now open up for more people to learn with us. In this Bootcamp you pay a tuition fee and can launch a career with full flexibility outside our network.

LAST DAY TO APPLY:

send inn din søknad innen:

Graduation

slutt:

Start:

31.3.2021

11.1.2021

Hvorfor skal du lære deg Salesforce-plattformen?

Salesforce er anerkjent som et av verdens mest innovative selskaper og har blitt hyllet verden over for sine skytjenester og CRM-plattformer. Salesforce ble etablert 1999 i California, og har i dag kontorer verden over.

Mer enn 150 000 selskaper verden over bruker skytjenestene deres. Rollen du kommer til å jobbe i etter utdannelsen innebærer at du skal drive og delta i workshops for å forstå kundens behov, for å i etterkant bygge og tilpasse Salesforce-plattformen. Det innebærer at du kommer til å jobbe med både IT-arkitekter og utviklere for å tilpasse plattformen og utvikle super-users i hvordan man anvender plattformen på best mulig måte. Rollen inneholder også en stor del egen kompetanseutvikling med kontinuerlig sertifiseringer.

Nysgjerrig på rollen? Hør Jon forteller mer om sin hverdag som Salesforce-konsulent.

Om Accelerated Learning og programinnholdet

Utdanningen er tatt frem i samarbeid med Salesforce og deres partnerselskaper, og vil forberede deg til å jobbe med plattformen umiddelbart etter utdanningen.

Utdannelsen vil gjennomføres intensivt over 12 uker. Utdannelsen er basert på Accelerated Learning-metode. Dette innebærer praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team og konstant feedback. Akkurat som i arbeidslivet, vil du jobbe både individuelt og i grupper sammen de andre konsulentene i klassen. Din utvikling er viktig for oss på AW Academy, derfor vil du under opplæringen motta støtte fra lærere og din program-manager for å se hvordan du holder tritt med det tekniske og at det går bra med deg. Regelmessig vil du også gjennomføre tester og oppgaver slik at du kan følge med på din egen utviklingskurve og nå læringsmålene for programmet.  

Programmet starter med forstudier, fire uker før skolestart. Formålet med forstudiene er å sikre at samtlige deltakere har et tilsvarende faglig grunnlag, samt forberede studentene på hverdagen hos AW Academy. Forstudiematerialet publiseres i etterkant av oppstartkvelden, og er et obligatorisk startskudd for deltakerens reise mot en ny karriere.

Programinnholdet i korthet:

  • Introduksjon till Salesforce-plattformen
  • Programmering i Apex
  • Konfigurering og migrering av system
  • Håndtering av databaser
  • Business Mindset og rollen som konsult
  • Selvledelse og kommunikasjon

Under utdanning er det krav til fire godkjente Salesforce-sertifiseringer. Disse er navngitt Administration Essentials, Sales Cloud Consultant, Marketing Cloud Administrator og Marketing Cloud Email Specialist. Avslutningsvis i programmet vil du utføre et sluttprosjekt (de to siste ukene), hvor du vil jobbe med kundecaser og har muligheten til å spesialisere deg innen plattformen.

Som følge av koronapandemien vil programmet gjennomføres på distanse, hvilket innebærer at du som deltaker deltar hjemmefra via digitale verktøy. Programmet er fortsatt støttet opp av faglærere, hvor undervisningstid skjer mandag-fredag 9-17. Les mer om dette i vår FAQ.

Slik foregår søknadsprosessen

For å søke en plass i Salesforce-programmet må du være over 18 år, samt beherske både norsk, svensk og engelsk. Undervisningen vil primært foregå på svensk. Academic Work er ansvarlig for rekrutteringsprosessen, hvor du innledningsvis vil utføre tester. Testene brukes av Academic Work som en indikator på at du har hva som kreves for å delta i et ekstremt krevende utdanningsløp på 12 uker. Ved tilbudt plass i Salesforce-programmet, samt godkjente tester, sertifiseringer og sluttprosjekt vil du starte å jobbe hos en av Academic Works kunder i Oslo, det kan potensielt bli hos Accenture. Tar du utfordringen? Ta testene her!

Påmelding

Oppgi din kontaktinformasjon for å registrere din interesse for programmet. Du vil motta en bekreftelse på e-post, med mer informasjon.

Om Salesforce

Salesforce er kjent som et av verdens mest innovative virksomheter og har blitt verdsatt verden over for sine skytjenester og CRM-plattformer. Salesforce ble etablert 1999 i California, og har i dag kontorer verden over. Ikke nok med at Forbes anser de som ett av verdens mest innovative selskaper, har de også kapret førsteplassen på Fortune’s liste ove de 100 mest attraktive selskapene å jobbe for.

"Du får en utdanning som er rettet til akkurat det bedriftene trenger og det du skal jobbe med. Det vi går igjennom i løpet av studiet er nøye planlagt. Tar du for eksempel en treårig- bachelor, er utdanningen mye bredere. Liker du analytiske og logiske problemstillinger, bør du absolutt gå Academy."
Bli programmerer på 12 uker! Peder Forfang
"Det at jeg fikk meg jobb før kurset startet ga meg en utrolig stor trygghet, og det er så innmari kult at Academy tror så mye på oss. Når jeg tenker tilbake på det, har Academy gitt meg et helt spesielt innblikk inn i IT-verden, og jeg har fått en større forståelse for hvordan teknologi faktisk fungerer. "
Bli programmerer på 12 uker! Ania Johansen
"Det beste har vært å få oppnå det jeg har lyst til å drive med på så kort tid. Hadde jeg valgt en ny bachelorgrad hadde jeg startet utdanningen nå. Istedenfor er jeg ferdig utdannet og jeg fikk starte rett i ny jobb. Det var veldig rart å vite at du skal starte i en jobb om tre måneder men du aner fortsatt ikke hvordan du skal utføre jobben."
Bli programmerer på 12 uker! Eline Raanaas
Klicka på kartan för att aktivera den