Bli lærer

Vårt fremgangsrike konsept vokser. Våre yrkesaktive lærere er anerkjente spesialister innen sine respektive felt, og er viktige for oss når vi skreddersyr utdannelsespakker.  Nå øker også behovet for flere skarpe lærere. Er du en av dem eller kjenner du en dyktig lærer? I så fall vil vi gjerne komme i kontakt med deg

HVORFOR SKAL DU BLI LÆRER i
Aw ACADEMY?

Å være lærer hos AW Academy innebærer at du jobber innenfor rammeverket for Accelerated Learning. Det betyr at du vil være lærer for skarpe deltagere som har gjennomgått tøffe tester for å få en plass i utdannelsesprogrammet. Dette skaper et dynamisk miljø i klasserommet og en inspirerende atmosfære.

Hos AW Academy får lærere med erfaring og engasjement mulighet til å skape et stimulerende miljø for læring med helhet og sammenheng. Dette takket være blant annet:

  • Lærernes arbeidstid er fokusert på det personlige møtet med eleven. En tett oppfølging mellom deltaker og lærer gir en mer effektiv læring.
  • Våre lærere arbeider tett sammen. Hovedlæreren får hjelp av assisterende lærere og spesialister. (Assisterende lærere     veileder og bistår elevene ved øvelser som utvikler deres ferdigheter og kompetanse. Spesiallærere kobles inn for spesifikke emner for å fordype elevenes kunnskaper.)
  • Lærerne hos AW Academy får muligheten til å legge stor vekt på å selv reflektere over undervisningen ved planlegging,     gjennomføring og oppfølging.
  • Arbeidet foregår i moderne lokaler i Oslo.

Vil du bli en del av vårt voksende team, og være en del av vår reise mot å bli den beste skolen innen Accelerated Learning? Send oss din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg.

“Jeg er imponert over det ambisjonsnivået deltakerne har når de trer inn i utdannelsen. Kombinert med den intensive kursplanen, blir deres utviklingskurve svært bratt. Dette gjør at de kan bidra i et utviklingsteam direkte etter gjennomført utdannelse”
PATRIK JÖNSSON HOVEDLÆRER C#.NET