logo

Hva er AW Academy?

Siden 2015 har AW Academy utfordret utdanningssystemet og det tradisjonelle karrierevalget ved å tilby Accelerated Learning Program. I de skandinaviske landene og Tyskland tilbyr vi tidseffektive og kvalitetsrike intensivutdanninger som et svar på kompetansebristen. Vi tror at læring er nøkkelen til utvikling og vekst, for individene og organisasjonen som helhet.

Hvorfor AW Academy

Læring kan fort bli lite effektiv og kostbart. For å fohindre dette startet vi AW Academy og utviklet vår helt egen pedagogiske plattfort, The AW Academy Way. Den legger til grunn for de pedagogiske metodene vi benytter oss av for at voksne skal kunne tilegne seg nødvendig kompetanse som er etterspurt på arbeidsmarkedet, på en effektiv måte. 

Vår visjon er å styrke individers kompetanse for å dekke kompetansebristen på arbeidsmarkedet. Gjennom Accelerated Learning ruster vi individer for morgendagens arbeidsmarked med riktig kompetanse. 

"Academic Work tester kandidatene før de får plass på AW Academy, dermed sikres egenskaper som samarbeid, lærevillighet og evne til å tilegne seg nye ting raskt, noe som er viktig i et langsiktig perspektiv i IT-bransjen. AW Academy har sikret oss medarbeidere med et bra utgangspunkt til å lære mer. De er sultne, de lærer raskt og bidrar med ny og spennende kultur. De har andre refleksjoner og er flinke til å stille spørsmål, noe som igjen hever kompetansen i teamet."

Terje Aas Høiås, Payex

Bakgrunn

Grunnlagt 2015
Gjennomførte program100+
Alumni1700+
Kunder350+

Bli kjent med oss

FAQ

Har du noen spørsmål? Vi har samlet alle spørsmål på ett sted!

Til vår FAQ

Nyheter

Les våre spennende historier og det som skjer hos i AW Academy!

Les spennende artikler her

Pedagogikk

Våre kurs baseres på vår egen pedagogikk The AW Academy Way. 

Les mer om vårt syn på læring

Her finner du oss

Her finner du våre kontorer

Vi er en del av AW Group og du finner oss i Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Siden 2015 har over 1700+ endret sin karriere og gjennomført kompetanseheving med våre kurs.  

Fant du ikke det du lette etter? Se vår FAQ for ofte stilte spørsmål og svar. 

Stockholm

Helsingfors

Munchen

Oslo

Trondheim

Hamburg

Instagram