Kontakt oss i dag
Les mer

2020-05-13

2020-05-13

Nå er tiden inne for å utvikle medarbeiderens kompetanse!

Mattias Varén er Educational Specialist hos oss i AW Academy, og fokuserer nå på å prate med kunder om vårt Corporate Training-tilbud, som gir bedrifter muligheten til å skreddersy intensivprogram for sine medarbeidere.

Ønsker du mer informasjon om re- og upskilling av dine medarbeiders kompetanse? Kontakt oss i dag så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt behov.

Mattias Varén er Educational Specialist hos oss i AW Academy, og fokuserer nå på å prate med kunder om vårt Corporate Training-tilbud, som gir bedrifter muligheten til å skreddersy intensivprogram for sine medarbeidere.

Mattias, fortell oss mer om Corporate Training?

AW Academys kurskonsept er et resultat av tanken om å hjelpe selskaper som preges av kompetansebristen og trenger spesifikk kompetanse. Selskapene vi har jobbet med siden oppstart stiller ofte et og det samme spørsmålet: «Kan dere tilby kurs til våre eksisterende ansatte?».
Siden en tid tilbake har vi svart høyt og tydelig «Ja!». Vi har tilpasset oss markedets etterspørsel og bruker våre testede læringsmetoder for å skreddersy fleksible og tidseffektive læringsprogram, som møter de behovene som etterspørres på markedet. Vi kan både hjelpe medarbeidere som har behov for å utvikle kompetanse, eller oppdatere egen kunnskap innenfor et område de allerede er kjent med– upskilling. Vi hjelper også medarbeidere som trenger hjelp med å omstille seg i forbindelse med et helt nytt ansvarsområde– reskilling.

Hvorfor kommer satsningen på Corporate Training nå?

Vi lever i en tidsalder i stadig utvikling, der veldig mange bedrifter har behov for å utvikle eksisterende ansattes kompetanse for å kunne møte markedet og være relevante på sikt. Utviklingen som har pågått over lengre tid har bidratt til at vi nå åpner opp for læringskonseptet Accelerated Learning også for denne målgruppen. Bak denne satsningen ligger det et omfattende og strategisk arbeid med mye tid ilagt å samle inn feedback fra kursholdere, eksperter og tidligere kunder for å perfeksjonere konseptet. Ingen hadde heller forutsett at vi skulle møte en verdensomfattende pandemi som blir en del av vår nåværende situasjon. Covid-19 har ført med seg økonomiske vanskeligheter for veldig mange bedrifter og individer, med permitteringer, varsling og nedbemanning. Om våre intensivkurs kan gjøre at bedrifter lettere kan tilpasse seg den rådende situasjonen, og via denne muligheten satse på personell for å omstille seg, er det veldig positivt.

Hvorfor skal man fokusere på å utvikle medarbeideres kompetanse i disse tider?

Jeg tror at man alltid skal satse på medarbeidernes utvikling, men i kjølvannet av pandemien har det aldri vært viktigere enn det er nå! Tildels er det nødvendig med effektive kursløsninger som kan bidra til å løse en akutt kompetansebrist innen de mest kritiske fagområdene. Ser man det fra et fugleperspektiv og tenker langsiktig, så har spillereglene endret seg betraktelig for mange virksomheter. Vi vet enda ikke hvor lenge krisen kommer til å påvirke oss, men det kan antas at de som svarer på kompetansebristen ved å forbedre situasjonen og omstille seg raskt, er de som kommer best ut av dette på lengre sikt.

Hvilket selskap drømmer du om å gjennomføre CorporateTraininig på?

Interessant spørsmål! Det finnes mange spennende tenkelige kandidater der ute, og alle bransjer har sine spesifikke utfordringer og muligheter. Når det er sagt hadde det vært veldig interessant å hjelpe de store bankene med å tilpasse seg morgendagens bankmarked.

Avslutningsvis, hvordan går du selv frem for å sikre egen kompetanseutvikling?

Utenom å holde meg oppdatert på emner som interesserer meg gjennom ulike kanaler, synes jeg digitale læringsplattformer med videoundervisning er en enkel måte å tilegne meg ny kunnskap på. Det seneste halvåret har jeg blant annet benyttet meg av Skillshare og LinkedIn Learning for å utvikle egne soft-skills.

No items found.
No items found.

Mer på temaet 

#accelerated-learning

September 15, 2020

AW Academy startet i Norge i 2018 etter en suksessfull lansering av deres Accelerated Learning-program i nabolandene Sverige, Finland og Tyskland. Etter 7 programmer i Oslo, hvor nesten 100 personer har byttet karriere på 12 uker, er vi nå klare med vårt første Java-program i Trondheim.

Les mer

This summer we go live with a new concept at AW Academy – the Online Coding Bootcamp. A new way to learn how to code in 10 weeks with us. We had a chat with Hanna E Andersson who is the Program Manager and responsible for the admissions to the program.

Les mer

For at en organisasjon skal vokse og utvikle seg behøver menneskene i organisasjonen å vokse. For å gjøre det tror vi at nøkkelen ligger i kontinuerlig fokus på læring og utdanning. Utdanning og videreutdanning kan dessverre være både ineffektivt og kostbart. Du må derfor finne en måte å sørge for at læringen er både kostnadseffektiv og gir deg ønsket resultat raskt.

Les mer

Hos Academy mener vi at læring er en prosess som skjer når mennesker kommer sammen, omfavner og implementerer kunnskap, ferdigheter og kompetanse i praksis. Dette konseptet ligger til grunn for vår pedagogikk, og når vi designer våre program.

Les mer

For ett år siden tok Markus eksamen i et av Academys Accelerated Learning program. Nå er han tilbake i Gøteborg hvor han jobber som utvikler på et stort rederi. Her kan du lese mer om hans karrierereise.

Les mer