Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Les mer

2019-12-18

2019-12-19

Nyttårsmål som booster karrieren din

Nytt år, ny karriere? Hvilke mål du setter deg for året kan ha stor innvirkning på karrieren din. Her er noen tips til hvordan du kan nå karrieremålene dine.

Slapp av og reflekter over situasjonen din. Er du på rett vei? Har du det gøy underveis? Er svarene nei? Så er det på tide å tenke nytt!

Nytt år, ny karriere? Hvilke mål du setter deg for året kan ha stor innvirkning på karrieren din. Her er noen tips til hvordan du kan nå karrieremålene dine.


1. Bygg nettverk!


Sett deg et mål om å prøve og bli kjent med nye verdifulle kontakter. Søk gjennom LinkedIn og se om du finner noen som har gjort en lignende reise som du gjorde, send en melding og spør om å ta en kaffe for å høre om opplevelsen deres. Du vil bli overrasket over hvor mange som takker ja! Det finnes også flere forskjellige nettverksgrupper, frokostseminarer og steder der du kan møte mennsker i samme bransje som deg.2. Øk ferdighetene dine


Hva trenger du for å kunne komme dit du vil? Legg til eller finpusse ferdighetene dine ved å delta på seminarer, registrere deg for et onlinekurs eller delta på konferanser.

3. Les bransjens nyheter


Følg med på hva som skjer i bransjen, slik at når du lander et intervju eller når du møter andre i bransjen, kan du bedre skape interessante diskusjoner og vise at du er interessert og har oversikt over hva som rører seg.4. Lær deg nye teknologier


Uansett hva vi tenker om det, vil samfunnet digitaliseres, arbeidsplasser forsvinner og erstattes av nye. Våre tekniske ferdigheter vil bli stadig viktigere, så du kan like godt starte nå. Lær deg for eksempel forretningssystemer eller det grunnleggende om programmering.5. Les flere bøker


Vet duhva Oprah Winfrey, Warren Buffet og Bill Gates har til felles? De leser masse. Utfordre deg selv til å lese mer! Det trenger ikke å være en bok i uken, og det trenger ikke å være kjedelig sakprosa. Velg et emne du synes er morsomt, og ta sikte på å lese en bok annenhver måned.6. Bruk mer tid på å reflektere


Slå av wi-fi. Slapp av og reflekter over situasjonen din. Er du på rett vei? Har du det gøy underveis? Er svarene nei? Så er det på tide å tenke nytt!

No items found.
No items found.

Mer på temaet 

Aktuellt

Det blir stadig tydeligere at livslang læring er viktig for hvor ettertraktet du er som medarbeider og ikke minst som jobbsøker. Uansett om du allerede mestrer et programmeringsspråk, er litt nysgjerrig, eller om du ønsker å tjuvstarte på et av kurset til AW Academy, så finnes det uendelige av muligheter til hvordan du kan lære deg å programmere på egenhånd. Nedenfor har vi listet opp et par tips til hvordan du kan lære deg programmering på egenhånd.

Les mer

Gjennom Academy har du muligheten til å bytte eller booste din karriere på bare 12 uker. Etter eksamen garanteres du en fulltidsjobb som konsulent gjennom Academic Work. Da det er stor interesse for programmene våre er det ekstra viktig å skille seg ut i mengden. Her er våre beste tips for å øke dine sjanser for å komme inn på et av våre program.

Les mer

Når Academy starter opp første program vil Thomas stå klar til å lede konsulentene trygt gjennom 12 uker med intens programmering. Vi har tatt en prat med han for å bli litt bedre kjent.

Les mer

Salesforce er en teknisk plattform for håndtering av kunderelasjoner som vokser raskt både i Norge og i resten av Norden. Dette skal ha resultert i en akutt mangel på Salesforce-kompetanse. Det skriver Academy i en pressemelding.

Les mer

Da Academy rekrutterte til vårt første program i Norge satte vi søknadsrekord med 2 190 søknader. Hele 36 prosent av disse søkerne var kvinner, og det er vi veldig stolte av! Når programmet starter til høsten vil hele 7 av 16 konsulenter være kvinner

Les mer