Meld din interesse her
Les mer

2019-12-15

2019-04-10

Dataingeniøren som ble lærer

Når Academy starter opp første program vil Thomas stå klar til å lede konsulentene trygt gjennom 12 uker med intens programmering. Vi har tatt en prat med han for å bli litt bedre kjent.

"Du får hele pakka som programmerer"

Når Academy starter opp første program vil Thomas stå klar til å lede konsulentene trygt gjennom 12 uker med intens programmering. Vi har tatt en prat med han for å bli litt bedre kjent.

Tomas er utdannet dataingeniør, og har  jobbet som programmerer, men også innen ledelse, både som avdelingsleder og daglig lederi IT firmaer. Han har de siste årene undervist mye på høyskole, og fått sansen for undervisning. Når Academy starter opp kurset i C#.NET til sommeren vil Thomas stå ved roret som lærer.  - Måten Academy jobber på er veldig spennende. Det er intensivt og man har håndplukket kandidater man mener har både riktig bakgrunn og motivasjon til å ta et slikt  program som dette, forteller han.

Resultatene taler for seg

Hvordan dette er mulig på 12 uker mener han kan ha flere grunner.

-Jeg tror det beste beviset er at Academy har gjort det mange ganger før både i Sverige, Tyskland og Finland. Det høres overraskende ut, men resultatene taler for seg, isier Tomas

En annen grunn som trekkes frem er kandidatene.

-De er veldig motiverte, har riktig skillsett, logisk tenkning og har gjort mange tester for å komme gjennom. I tillegg går kurset hver dag, akkurat som en vanlig arbeidsdag. Det vil bli intensivt, med prosjektoppgaver og praktisk jobbing, i stedet for at man har kortere dager og pauser innimellom som på andre skoler, sier han.

En gavepakke for programmerere

Når vi spør hvorfor han har valgt å fokusere på C#.NET trekker han frem flere grunner.

-Jeg har fokusert på C#.NET fordi jeg syns det er kjempespennende. Grunnen til det er at det ligger i midten mellom front end sitt språk og de tyngste back end språkene. Jeg har programmert begge selv, men med C#.NET har man verktøy man kan løse mye i begge ender med, pluss at det er godt utbredt. Bare i Norge er det nå et par hundre stillinger ledig, noe som gjør det spennende å utdanne seg innen dette feltet. Du får hele pakka som programmerer, mener han.

Kunne du tenke deg en ny karriere på 12 uker? Meld din interesse allerede nå og få beskjed når rekrutteringen er i gang.

No items found.
No items found.

Mer på temaet 

Aktuellt

Det blir stadig tydeligere at livslang læring er viktig for hvor ettertraktet du er som medarbeider og ikke minst som jobbsøker. Uansett om du allerede mestrer et programmeringsspråk, er litt nysgjerrig, eller om du ønsker å tjuvstarte på et av kurset til AW Academy, så finnes det uendelige av muligheter til hvordan du kan lære deg å programmere på egenhånd. Nedenfor har vi listet opp et par tips til hvordan du kan lære deg programmering på egenhånd.

Les mer

Gjennom Academy har du muligheten til å bytte eller booste din karriere på bare 12 uker. Etter eksamen garanteres du en fulltidsjobb som konsulent gjennom Academic Work. Da det er stor interesse for programmene våre er det ekstra viktig å skille seg ut i mengden. Her er våre beste tips for å øke dine sjanser for å komme inn på et av våre program.

Les mer

Nytt år, ny karriere? Hvilke mål du setter deg for året kan ha stor innvirkning på karrieren din. Her er noen tips til hvordan du kan nå karrieremålene dine.

Les mer

Salesforce er en teknisk plattform for håndtering av kunderelasjoner som vokser raskt både i Norge og i resten av Norden. Dette skal ha resultert i en akutt mangel på Salesforce-kompetanse. Det skriver Academy i en pressemelding.

Les mer

Da Academy rekrutterte til vårt første program i Norge satte vi søknadsrekord med 2 190 søknader. Hele 36 prosent av disse søkerne var kvinner, og det er vi veldig stolte av! Når programmet starter til høsten vil hele 7 av 16 konsulenter være kvinner

Les mer