Se alle våre program her!
Les mer

2020-02-07

2020-02-07

4 tips for å øke dine sjanser til å bytte karriere gjennom Academy!

Gjennom Academy har du muligheten til å bytte eller booste din karriere på bare 12 uker. Etter eksamen garanteres du en fulltidsjobb som konsulent gjennom Academic Work. Da det er stor interesse for programmene våre er det ekstra viktig å skille seg ut i mengden. Her er våre beste tips for å øke dine sjanser for å komme inn på et av våre program.

Gjennom Academy har du muligheten til å bytte eller booste din karriere på bare 12 uker. Etter eksamen garanteres du en fulltidsjobb som konsulent gjennom Academic Work. Da det er stor interesse for programmene våre er det ekstra viktig å skille seg ut i mengden. Her er våre beste tips for å øke dine sjanser for å komme inn på et av våre program.

Testene er alfa og omega!

Rekrutteringen til alle våre program begynner med tester som måler om du har det som skal til for å bytte karriere på 12 uker. Du kan bare gjøre testene en gang per program og for å søke til programmet vårt må du bestå testene. Det er derfor viktig at du gir deg selv rette forutsetninger for å klare testene gjennom å sitte helt uforstyrret og aller helst gjøre det via en pc istedenfor på mobilen. Testene består av en personlighetstest som kartlegger din personlighet ut i fra en rekke påstander. Den andre testen måler dine evner til å tenke logisk og problemløsende, der du under tidspress skal finne logiske mønstre. Denne testen har en tidsgrense og kan derfor oppleves stressende.

 

Legg inn ekstra krutt på motivasjonsbrevet.

Når Academic Work rekrutterer til våre programmer, ser de ikke på dine tidligere erfaringer. Dette gjelder uavhengig om du vil bli IT-konsulent, dataanalytiker eller Salesforce-konsulent. Istedenfor ser vi på hva du brenner for og hva du vil oppnå fremover. Derfor er det viktig at du legger inn ekstra innsats i ditt motivasjonsbrev. Les gjennom programsiden på awacademy.no og annonsen på Academic Work sine hjemmesider. Har du forstått hva rollen innebærer og er det sikkert at dette er en karriere du har lyst til å gå inn i? Hvorfor vil du jobbe innen bransjen og hva er det som gjør at du vil skifte karriere til akkurat dette fagområdet? Tenk over at vi rekrutterer basert på din motivasjon og driv, da bør du være sikker på at du har fått frem dette i motivasjonsbrevet ditt.

 

Forbered deg til telefonintervju og intervjuet.

Våre rekrutterere kommer til å stille deg atferdsorienterte spørsmål under intervjuet. Dette innebærer at du kommer til å måtte fortelle om situasjoner der du har benyttet deg av ulike egenskaper som er viktig for den rollen du har søkt. Disse egenskapene finnes alltid i stillingsannonsen på academicwork.no og du kan lese mer om atferdsorientert intervjumetoder og andre tips til intervjuet her.

 

Se over din økonomi og bosituasjon.

Først og fremst, det er utrolig kult at du er interessert i å gå Academy! Under studietiden hos oss kommer du dessverre ikke til å få lønn eller studielån. Det er derfor ekstra viktig at du har en plan for hvordan du skal finansiere denne tiden uten inntekt. Om du søker til et av våre program som holder til et annet sted enn der du bor, må du også tenke gjennom din bosituasjon under studietiden.

 

Er du klar for å ta med deg tipsene og søke vårens program hos Academy? Nå har vi 2 programmer åpne, sjekk de ut her!

 

 

 

No items found.
No items found.

Mer på temaet 

Aktuellt

Det blir stadig tydeligere at livslang læring er viktig for hvor ettertraktet du er som medarbeider og ikke minst som jobbsøker. Uansett om du allerede mestrer et programmeringsspråk, er litt nysgjerrig, eller om du ønsker å tjuvstarte på et av kurset til AW Academy, så finnes det uendelige av muligheter til hvordan du kan lære deg å programmere på egenhånd. Nedenfor har vi listet opp et par tips til hvordan du kan lære deg programmering på egenhånd.

Les mer

Nytt år, ny karriere? Hvilke mål du setter deg for året kan ha stor innvirkning på karrieren din. Her er noen tips til hvordan du kan nå karrieremålene dine.

Les mer

Når Academy starter opp første program vil Thomas stå klar til å lede konsulentene trygt gjennom 12 uker med intens programmering. Vi har tatt en prat med han for å bli litt bedre kjent.

Les mer

Salesforce er en teknisk plattform for håndtering av kunderelasjoner som vokser raskt både i Norge og i resten av Norden. Dette skal ha resultert i en akutt mangel på Salesforce-kompetanse. Det skriver Academy i en pressemelding.

Les mer

Da Academy rekrutterte til vårt første program i Norge satte vi søknadsrekord med 2 190 søknader. Hele 36 prosent av disse søkerne var kvinner, og det er vi veldig stolte av! Når programmet starter til høsten vil hele 7 av 16 konsulenter være kvinner

Les mer