Vårt konsept –  Accelerated Learning

For å møte kompetansebehovet innen IT i det norske arbeidsmarkedet, må utdanningen effektiviseres. Vår løsning er Academy Accelerated Learning Programs. En ny type intensiv utdanning som er effektiv både i læring og lengde.

Hvordan fungerer det?

Accelerated learning er basert på hjerneforskning. Dette innebærer praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team og konstant feedback. Vår prosess begynner med en detaljert rekrutteringsprosess hvor vi velger ut ambisiøse personer med riktig potensiale for det bestemte utdanningsløpet. Utdanningen foregår i såkalt bootcamp-format på heltid, vanligvis i løpet av tre intensive måneder i våre egne lokaler.

Dekker kompetansebehovet for spesifikke roller
I løpet av en intensiv periode på 12 uker lærer deltakerne våre å bidra med den kompetansen som mangler i det norske arbeidsmarkedet. Vi vet hvilken kompetanse som mangler takket være kontinuerlig dialog med arbeidsgivere, og våre kunder om de behovene som etterlyses i deres bransje.

Gjør kunnskap til praktisk bruk
Vi går ut fra konkrete oppgaver når vi vurderer hva deltakerne skal lære seg i løpet av utdanningen. Vi mener at praksis er svært nyttig for læring. Aktivitetene og oppdragene skal engasjere, motivere og skape nær tilkobling til yrkesrollen. Med disse komponentene skaper vi en bratt læringskurve for våre deltakere. Samtidig hjelper vi bedrifter med å få tilgang til ettertraktet kompetanse.

Skreddersydde utdanningsløp til våre samarbeidspartnere
Mange framtidsrettede bedrifter arbeider i sektorer der etterspørselen etter bestemte spesialkunnskaper overstiger tilbudet. Vi kan skreddersy program på tre måneder etter bedriftens behov, og etter ytterligere tre måneder er konsulentene nyutdannede og klare til å jobbe.

Dersom mangel på kompetanse hindrer bedriftens vekst, kan Academy være løsningen. Les mer om Academy for Bedrifter.

500
Timer med koding
Etter fullført utdanning har juniorsystemutviklerne stort potensial til å bidra i et utviklingsteam