Schluss mit der Suche nach raren IT-Talenten. Formen Sie Ihre eigenen!

Film ansehen

Hvilken kompetanse mangler din bedrift? Vi gir personer ny kompetanse på 12 uker.

ACCELERATED LEARNING -
SKREDDERSYDD KOMPETANSE PÅ 12 UKER

Opplever din bedrift en kompetansemangel innen digitalisering, IT eller teknologi generelt? AW Academy har løsningen. På 12 uker utdanner vi konsulenter gjennom praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team og konstant feedback – vi kaller det Accelerated Learning.

På denne måten har vi allerede hjulpet bedrifter å rekruttere over 1400 kandidater. Ta kontakt med fremtidens skole og bestill skreddersydd teknologikompetanse allerede i dag!

Vår løsning:

1. EN NØYAKTIG OG ANNERLEDES REKRUTTERINGSPROSESS

Under rekrutteringen velger vi ut ambisiøse personer med kognitive evner som passer inn i de respektive tekniske utdannelsesløpene. Kandidatene må ha evner, motivasjon og potensiale for fremtiden - dette prioriteres høyere enn CV og bakgrunn. Mange kandidater utnytter dette springbrettet til å bytte karriere. Denne prosessen gjør det dessuten mulig for en bredere målgruppe å finne sin inngang til eksempelvis IT-bransjen som i dag mangler personer med rett kompetanse.

2. 12 UKER MED ACCELERATED LEARNING

Under tolv intensive uker, får eksempelvis deltakerne i våre systemutviklingsprogram 500 timer med koding – dette er like mange som i en tradisjonell treårig IT-utdannelse. Dette er mulig gjennom studier i såkalt bootcamp-format som er tilpasset utdannelsesformen Accelerated Learning. I denne modellen går vi alltid ut i fra konkrete oppgaver som er relevante for yrkesrollen. Dette sikres med hjelp fra våre eksperter innen sine respektive felt.

3. KLAR FOR JOBB

Etter utdannelsen, går elevene videre til en fast ansettelse som konsulent i Academic Work. På 3+3 måneder rekrutterer og utdanner vi personer til å bli produktive medarbeidere som kan bidra i teamet fra dag 1.
Med fremtidens skole, skaper vi langsiktige løsninger – på bare tolv uker.

Vil du vite mer om hvordan du kan bruke accelerated learning i din rekrutteringsstrategi eller hvordan vi kan hjelpe deg å utvikle menneskene som allerede er i din virksomhet?

Kontakt oss i dag.

 Ring oss
020 37 38 40
 Ring oss
020 37 38 40
Send oss en e-post

SAGT OM AW ACADEMY

Terje Aas HøiÅs, Payex

Kundens perspektiv: Terje trengte en oppskalering av leveransekapasiteten, og ønsket å ta inn flere nyutdannede for å nyttiggjøre oss av synergieffektene en gruppe nyutdannede gir.

Academic Work tester kandidatene før de får plass på AW Academy, dermed sikres egenskaper som samarbeid, lærevillighet og evne til å tilegne seg nye ting raskt, noe som er viktig i et langsiktig perspektiv i IT-bransjen. AW Academy har sikret oss medarbeidere med et bra utgangspunkt til å lære mer. De er sultne, de lærer raskt og bidrar med ny og spennende kultur. De har andre refleksjoner og er flinke til å stille spørsmål, noe som igjen hever kompetansen i teamet.
  • Etterspørsel: Få tilgang til kompetanse som man ellers ikke får tak i
  • Effektivt: På bare tre måneder utdanner vi deres konsulenter til en helt ny rolle
  • Økt mangfold: Vårt høye antall søkere og vår åpne rekrutteringsprosess har en tendens til å generere mangfold for bedriften - AW Academy har for eksempel 47% kvinner i våre teknikske utdannelsesløp i Norge.
  • Fremtidsrettet: Vår rekrutteringsprosess legger vekt på hva kandidatene kan gjøre i morgen– ikke hva de gjorde i går. På den måten utvider vi våre søk og fanger opp deltakere med et stort potensial for utvikling, og som klarer å omsette kunnskap til praksis.
  • Skreddersydd: Vi skaper en helt ny utdannelse og skreddersyr den etter næringslivets behov.
6
På 6 måneder dekker vi bedriftens behov for kompetanse

Vi skreddersyr utdannelser på tre måneder etter din bedrifts behov - etter ytterligere tre måneder er konsulentene uteksaminerte

Et fremgangsrikt utdannelseskonsept

AW Academys konsept med bruk av Accelerated Learning vil hjelpe dere å raskt dekke den kompetansemangel gjennom skreddersydde utdannelsesløp. På bare seks måneder vil vi rekruttere personer med de rette forutsetningene og utdanne dem slik at de har rett og oppdatert kompetanse.

I følge OECD er Norge et av de rikeste landene i verden med de raskeste teknologibaserte endringene i arbeidsmarkedet. Denne forandringen innebærer at tradisjonelle former for utdannelse ikke lever opp til de norske selskapenes enorme behov for kompetanse. Her blir mer og mer funksjonsspesifikk kompetanse nødvendig. Etterspørselen øker - og vil øke raskere i fremtiden.

Derfor lanserte vi AW Academy, en skole som er basert på Accelerated Learning. Vi utdanner mennesker på områder der det er stor etterspørsel etter faglærte arbeidere. Kursene utføres vanligvis innen tre måneder og skreddersys til kundenes behov. I dag har vi en stor base med kunder som skaffer sine talenter ved bruk av vår forretningsmodell.

En effektiv modell for utdanning

Programmene er effektive takket være høyt tempo, aktivitetsbasert læring, kontinuerlig gruppearbeid og et fokus på feedback. Dette skaper engasjerte deltakere og åpner opp for en bratt læringskurve. Utformingen av programmene skapes ved hjelp av våre lærere og våre eminente eksperter innen sine respektive områder. Sammen skreddersyr vi en utdanningspakke med de viktigste verktøyene fra både universiteter og fremgangsrike yrkesutdannelser. 

Vi samarbeider med et bredt spekter av kunder

Vi har først valgt å sette fokus på kompetansemangelen innen IT. Det sies at det i 2030 vil mangle over 24 000 personer med kompetanse innen dette fagområdet. Derfor planlegger vi regelmessige startdatoer for emnene Java, og C#/.NET.

AW Academy i de øvrige landene merker stor etterspørsel også etter andre kompetanser. Dette er en etterspørsel vi selvsagt også vil imøtekomme i Norge.

Her forteller Gyldendal hvordan de opplever samarbeidet med AW Academy som en spennende måte å rekruttere på:

Jeg vil vite mer

VÅRE SAMARBEID

Vi så AW Academy som en ny og spennende måte for å raskt få inn motiverte medarbeidere i organisasjonen. Istedenfor å konkurrere med bransjen om den samme kompetansen, velger vi å ta ansvar for å selv utdanne mennesker innenfor områder med store kompetansemangler. Samtidig kan vi designe og tilpasse kompetansen slik at den passer Infratek og bransjens behov. Generelt er vi veldig fornøyde med kunnskapen og ferdighetene til konsulentene fra Academy. Samarbeidet er en verdifull start på reisen mot en nyere og mer moderne energibransje.
Jonas Dufva, HR Business Partner Infratek
Opplegget med AW Academy er ganske nytt og akkurat det vi trenger. Dette gjør at vi på kort tid får tilgang til et stort antall konsulenter som vi vet  både har rett kompetanse og personlige egenskaper. De vil kunne bidra hos oss fra første dag. Dette er en stor fordel for en stor organisasjon som vokser.
Thomas Grundsten, Head of Build & Engineering Ericsson LSS
Gjennom AW Academy fikk vi tilgang til profiler som vi var på utkikk etter. Profiler med usannsynlige kombinasjoner av systemutvikling og annen relevant kompetanse som er verdifull for vår organisasjon. Vi innså at kandidatene er «enhjørninger» med dobbel kompetanse noe som ofte gjør at den erfaringen de har fra før, bidrar til at de raskt blir produktive og leverer. Dessuten har de større forståelse for brukerne og deres behov.
Daniel Eriksson, CIO Medivir