logo

Skreddersydde løsninger for deg og din bedrift

AW Academy utfordrer de tradisjonelle formene for rekruttering og utdanning.  Lær mer om våre læringsmetoder for bedrifter og hvordan vi kan hjelpe deg med å få virksomheten til å vokse. 

Ønsker du å ansette, videreutvikle dine egne ansatte eller bare gi dem en dypere forståelse av et spesifikt tema gjennom videreutdanning? Vi tilbyr intensiv utdanning av høy kvalitet basert på vår pedagogikk og Accelerated Learning, skreddersydd og tilpasset dine spesifikke behov.   

Vi hjelper din organisasjonen å blomstre i en verden der ferdigheter, behov og miljøer endres raskt, og evnen til å lære er avgjørende.  

Våre løsninger

Rekrutter nye medarbeidere med skreddersydd kompetanse

Uansett hvor mange medarbeidere du har behov for, kan vi med våre intensivkurs tilby deg svært motiverte og kompetente junior-konsulenter på en effektiv måte. Du kan velge mellom ditt eget opplæringsprogram skreddersydd til dine behov, bli med i et program med andre kunder, eller velge å hente inn av våre tilgjengelige konsulenter.

Omskolering av eksisterende medarbeidere 

Opplever bedriften din endringer i kompetansebehovet som påvirker fremtidig vekst?  Vi i AW Academy er klare for å bistå deg å dekke kompetansebristen og gi deg et konkurransefortrinn: Dette gjør vi ved å tilby skreddersydd omskolering og videreutvikling av dine ansatte. 

Upskilling med AW Academy

Har dere behov for kompetanseheving av medarbeidere? Gjennom våre løsninger lærer vi opp medarbeiderne dine med den kunnskapen som er nødvendig, på bare noen få dager eller uker. Velg en av modellene våre eller la oss skape en skreddersydd løsning for deg! 

REFERANSER

Dette sier våre samarbeidspartnere

Vi så AW Academy som en ny og spennende måte for å raskt få inn motiverte medarbeidere i organisasjonen. Istedenfor å konkurrere med bransjen om den samme kompetansen, velger vi å ta ansvar for å selv utdanne mennesker innenfor områder med store kompetansemangler. Samtidig kan vi designe og tilpasse kompetansen slik at den passer Infratek og bransjens behov. Generelt er vi veldig fornøyde med kunnskapen og ferdighetene til konsulentene fra Academy. Samarbeidet er en verdifull start på reisen mot en nyere og mer moderne energibransje.

Jonas Dufva

HR Busniess Partner, Infratek