Corporate Training

Skreddesydde løsninger for re- og upskilling av deres medarbeidere

Gi deres medarbeidere helt ny kompetanse!

Siden 2015 har AW Academy beriket bedrifter med ny kompetanse gjennom en motivasjonsbasert rekrutteringsprosess, etterfulgt av et 12 ukers intensivt program som garanterer en fast ansettelse.
Men når verden forandrer seg, gjør vi det også!

Derfor åpner vi muligheten for å videreutvikle organisasjoners kunnskapsnivå gjennom re- eller upskill av eksisterende medarbeidere. Vi anvender veldokumenterte metoder innen Accelerated Learning og skreddersyr i felleskap et utdanningsprogram for deres utvalgte medarbeidere.
Siden oppstart har AW Academy hjulpet over 350 ulike selskaper innen fagområdene IT, økonomi og Tech for å nå deres fulle potensiale. Vi er eksperter på tidseffektiv kompetansebygging for å møte morgendagens behov og utfordringer.


Jeg vil vite mer!

Etter 6 år i markedsføringsbransjen ønsket jeg å gjøre et karriereskifte. I dag jobber jeg som programmerer for Payex, det å få muligheten til å lære meg så mye på 12 uker var helt fantastisk.

ANIA JOHANSEN, C#.NET S19

Vår tilnærming

Identify the skills gap

Create skills plan

Identify candidates

Customized training

Fordeler med Corporate Training

Gevinstene med re- og upskill av eksisterende ansatte er mange. Det er et kostnadseffektivt alternativ til å rekruttere nye medarbeidere, i tillegg bidrar det også til en sterk organisasjonskultur gjennom at bedriften satser på de allerede eksisterende, verdifulle medarbeiderne.

  • Reduser kostnader ved internrekruttering
  • Nå deres mål gjennom kompetanseutvikling av eksisterende stab
  • Fremme nytenkning og synspunkter gjennom å øke kompetansen.
  • Skape engasjerte medarbeidere som forblir lengere i bedriften og bygger et sterkt varemerke som arbeidsgiver.
  • Eksisterende ansatte kan finne løsninger på bedriftens utviklingspotensial.
“Programmet med AW Academy er noe helt nytt og akkurat det vi trenger. Dette betyr at vi på veldig kort tid vil ha tilgang til et stort antall konsulenter som vi vet har både de rette ferdighetene og de rette personlige egenskapene.
- Thomas Grundsten, Head of Build & Engineering, Ericsson LSS

Kontakt oss

Er du interessert i å vite mer om hvordan AW Academy kan hjelpe din bedrift med kompetansemangel? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidens behov.

Johan Bäck Persson, Managing Director, AW Academy
+47 413 23 930